Хмельничанин Олег пропонує заборонити приватному транспорту в’їзд до центру міста у ранкові години

Хмельничанин Олег пропонує заборонити приватному транспорту в’їзд до центру міста у ранкові години
Затори у центрі Хмельницького через аварії на тягових підстанціях тролейбусів. Фото з архіву редакції
  • Чоловік пропонує заборонити в’їзд від 8-ї до 10-ї години.

  • А що про це думаєте ви?

Зранку до центру міста — без авто. Хмельничанин Олег Копишинський пропонує заборонити в’їзд до центру міста на приватних авто у ранкові години — від 08:00 до 10:00. Відповідне звернення він розмістив на порталі електронних петицій. Чоловік вважає, що це дозволить уникнути заторів, коли потік транспорту найбільший. Також це дасть змогу зменшити загазованість.

Зараз петиція ще не набрала жодного голосу. Якщо її підтримають 500 хмельничан, звернення розглядатиме виконавчий комітет міської ради. Як ви ставитеся до такої ініціативи? Пишіть свої думки у коментарях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Олекса Шумейко

    Пора вже в Україні відпрацьовувати технології кількаповерхових доріг.  В Америці та Європі, вже кілька століть тому вони вже діють.
  • Іван

    Щоб власний транспорт не їздив і не було заторів необхідно збудувати в центрі зо два десятки багаторівневих парковок. А також заборонити ставити авто обабіч дороги.
  • Саша

    Напевно то є правильне рішення .Приватні перевізники ПО М ХМЕльницькому приймали участь в конкурсі на перевезення пасажирів. Це як в казіно - приймаєш участь в конкурсі за гроші і зважаєш на удачу, з яким маршрутом повезе і скільки соціальних маршрутів навісять з льготчиками. Крім того перевізник сплачує місцеві податки і збори, платить за патент, рішення-добро - ліцензію за перевезення , страховку за себе і пасажирів, і за своїх працівників водііїв в пенсійний по 1300 щомісяця і їм зарплатню 5-6 тис грн в міс, а коли поганий маршрут - 2-3 тис грн зарплатні. Найбільше пасажироперевезення з 7-00до11-00. , а також з 5-00до 20-00. В інші часи пасажирів практично нема. Чому в ці часи їздять гружоні камази з піском , щебенем, цементом, мусоровози, машини з лісом, машини з пшеницея, буряками?? Щоб були пробки в місті і невдоволені хмельничани мером і інфраструтурою??

    Денис reply Саша

    Приватних тих перевізників треба давно гнати в шию. Возять людей в напханих вантажівках, де 18 місць, а пхають по 30! Без умов і з шансоном. Місту потрібен нормальний транспорт!!!

    Саша reply Саша

    Ось взяти наприклад хмельницький автовокзал №5. Там автобуси на ярмолинці, дунаївці відправляються через кожні 5 хв. Пасажиропотік шалений. Так добре, що він знаходиться за містом і немає пробок . ТАК ТРЕБА ВСІ АВТОВОКЗАЛИ ВИНЕСТИ ЗА МІСТО. По-перше не буде ПРОБОК, що люди по 20-25хв сидять в пижиках і ждуть, коли зсунуться з місця, , подруге автоперевізники, що брали участь у конкурсі по селам області на 1 поверсі райадмінстрації , біля 5 автовокзалу, не будуть забирати ХЛІБ і ПАСАжирів у перевізників, що приймали участь у конкурсі в хмельницькій міській раді. Бо це ж нечесно, правильно?? Потрете хитрожопі перевізники  нелегали , що некупляли ліцензіі в міській і обласній раді , що перевозять пасажирів на рубля дешевше, не будуть біля темпа тітушками відбивати свій нелегальний бізнес. По-четверте всі автовокзали, що в Києві, що в Тернопілі, що в Харкові ЗНАХОДЯТЬСЯ ЗА МІСТОМ, для уникнення конфліктів між перевізниками що крадуть пасажирів один в одного , і щоб не було ПРОБОК в місті в часи їзди на / з роботу, школи, ПТУ, дитсадки ,,,,
  • вася пупкин

    Олег, сходи к психиатру, там тебя ждут! :)

    Валентина reply вася пупкин

    А он там прописан
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up