Хмельницька влада організувала полювання на МАФи

Хмельницька влада організувала полювання на МАФи

Один, другий, третій… Мерія розгорнула фронт боротьби проти незаконної торгівлі.  «Підчищають» і в центрі, і  в спальних мікрорайонах.       
 

Новий начальник управління торгівлі Олександр Панченко по дорученню Симчишина.  всерйоз взявся за малі архітектурні форми. Майже 1000 кіосків по всьому місту мають перевірити. Які неправильно стоять – демонтувати.  Вже прибрали на вулиці Івана Франка, поблизу будинку № 49, сьогодні - на вулиці Купріна поблизу будинку № 4.

Найближчим часом демонтують ще десять:

- проспект Миру, поблизу будинку № 35

Відео дня

- вулиця Тернопільська

- на транспортній зупинці «Завод «Новатор»

-  ще 8 на території секторів ринку «Ранковий», що на вулицях Чорновола та Курчатова.

Усі тимчасові споруди передаються на зберігання  комунальному підприємству по зеленому будівництву і благоустрою міста.

Читайте також: Кіоски у Хмельницькому мають виглядати по-новому
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Пока на Україні ніщета така страшна кожен заробляє як може і нефіг чіпатися до маленького бізнесу!!! Платили би податки як би там такі великі доходи були!!! А так в нашій неньці горе-підприємець має сплачувати такі самі податки як крутий спекулянт 7 кілометру! Контрулюйте краще великий бізнес!!! Але куда ж там в нас великий бізнес всі мають депутати або власники своїх депутатів! в тому мафі людина має виручку 20-30 тис місяць! Як вона в ці галімі країні може заплатити податки і ше заробити! шо  80 відсотків доходу відати??? а про документи на ті мафи це в області фантастики, посадіть нормальних людей і создайте рівні условія для всіх підприємців! Якшо людина має доход 3-4 ти в місяць хай платить 200-300 грн в місяць податку і в пенсійний, а крутий базарнік який в день має виручку 30-200 тис грн в день хай платить податок 20-30 тис податку в місяць!

    Анонім reply Анонім

    правильно, поки ніщета 25 років треба наставити МАФів на майдані, а можна і в тебе на подвір'ї. треба виживати.

    Анонім reply Анонім

    Ну так роби щось, щоб люди жили нормально і не були за межею бідності. Тоді і МАФів не буде. А то тільки вмієте гасла виголошувати і руйнувати усе.

    Анонім reply Анонім

    Забув сказати що добри вони ще вміють маніпулювати та звинувачувати.
  • Анонім

    Вам же пояснили-стоять без документів,податків не платять, продають контрафакт

    Анонім reply Анонім

    А ви пока небули при владі то як стояли? Надивилися, підзаробили і тільки влізли до корита зразу давай гадити таким як були самі. Це ж мілкий бізнес. Зачепіть великий, спробуйте потягатися. Але меєру вигідніше з турками про оренду домовлятися.
  • Анонім

    Наше місто перетворилось на один великий стихійний ринок. Це не є правильно,куди не глянь-мафи,прилавки,торгівля продуктами з землі. Біля шкіл,дитсадочків продають пиво,цигарки.ЖАХ.

    Анонім reply Анонім

    В супермаркетах "краще". Я особисто бачив як працівниця супермаркету розвішувала ковбасу і ставала у взутті на продукти, які знаходились нижче. Я їй зробив зауваження, вона на мене подивилась, злізла з продуктів на яких стояла. Це я бачив, а скільки не бачив і скільки ви не бачите. Тому не потрібно так стверджувати, що на стихійних ринках гірше, ніж у супермаркетах чи платних ринках. Зі стихійними ринками у першу чергу влада бореться не тому, щоб дотримувались санітарні норми тощо, а щоб наповнити бюджет. На платних ринках експертиз також у 90% випадків ніхто належним чином не проводить. Беруть на пробу продукти і навіть не зазначають у якого продавця взяли ці проби. З цього висновок, що експертиз не проводять, а роблять вигляд. Якщо навіть припустимо експертизу проведуть і продукт буде неякісний, то встановити продавця неможливо тому що відомостей про продавця під час забору не взяли.
  • Анонім

    да!!! Ви спочатку створіть робочі місця для тих бідних продавців які на хліб без масла вже єлі заробляють а потом вже шось забирайте! Цікаво чи Гончара "Фруктовий Рай" хтось кіоски позабирає!!! Достала ця країна, скоро залишаться одні пенсіонери, інваліди, і вся шушара з наркоманами!

    Анонім reply Анонім

    До речі, слушне зауваження. Починати потрібно зі своїх заберіть металобрухт Гончара спочатку, а потім, можливо, ми погодимось, щоб ви і інші забрали. Ідіоти скотиняки безмозглі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up