Хмельницький “Електротранс” шукає водіїв та водійок. Які умови?

Хмельницький “Електротранс” шукає водіїв та водійок. Які умови?
Фото - ХКП "Електротранс"
  • Планують загалом набрати 20 водіїв та водійок.
  • Дізнавайтесь, які умови та заробітня плата.

“Електротранс” шукає водіїв та водійок автобусів і тролейбусів. На кожен з цих видів громадського транспорту планують набрати по 10 працівників. Які умови праці, вимоги до кандидатів і зарплата?

Водії тролейбусів

У Хмельницькому шукають водіїв тролейбусів. У комунальному підприємстві “Електротранс” говорять, планують набрати 10 працівників. Обов’язковою умовою для кандидатів є наявність посвідчення водія категорії Т. Вікових обмежень немає. На роботу запрошують як чоловіків, так і жінок. Про це журналістам vsim.ua розповідає інспектор з підготовки кадрів “Електротрансу” Світлана Соломна. 

  • На підприємстві зараз діє оновлена політика найму персоналу, що сприяє однаковому залученню до роботи як чоловіків, так і жінок. Також на підприємстві розробляються та поступово впроваджуються політики та процедури щодо етичної поведінки рівності різноманіття та інклюзії, що забезпечить рівні можливості працевлаштування та мінімізує ризики утисків, - кажуть у відділі кадрів.

Яку обіцяють зарплату?

Для водіїв тролейбусів обіцяють оклад в розмірі 16-18 тисяч гривень. Як пояснюють у відділі кадрів, зарплата залежить від графіка, маршруту, режиму роботи, класності водія. 

Відео дня

Водії автобусів

  • Нам потрібні водії з відкритою категорією D. Бажано досвід роботи на пасажирських перевезеннях. Вікових обмежень в нас немає. Будемо раді також бачити жінок і вимушених переселенців. Також є опція - можливість вийти на пенсію на пільгових умовах при наявності стажу 12,5 років, - пояснює Світлана Соломна. 

Яку обіцяють зарплату?

Для водіїв автобусів обіцяють заробітну плату в розмірі 16 тисяч гривень. 

Нагадуємо, раніше в “Електротрансі” анонсували початок навчання для водіїв тролейбусів. Наразі додають, що його не проводять. У підприємстві обіцяють пізніше анонсувати старт нових курсів для майбутніх водіїв. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анатолій Лис

    а куди поділися водії,які там працювали?якщо організація нормальна,то вона ніколи по оголощенням не шукає працівників.
  • Сергей Гринюк

    Сидячя праця то є рання втрата здоровья,а за цю працю платять гроши кто піде?
  • Ирина Старова

    жахливі умови, жахливе ставлення до людей та повна відсутність запчастин та майстрів
  • Роганська Людмила

    Sergey  Bobukh у водіїв тролейбуса зарплата має бути вища, ніж у водіїв автобуса! Тим паче, що на автобусах потенційно більше людей може працювати.

keyboard_arrow_up