Хмельницький “Електротранс” відмовився від купівлі білоруських тролейбусів

Хмельницький “Електротранс” відмовився від купівлі білоруських тролейбусів
  • На придбання 7 тролейбусів з бюджету міста виділили 34,8 мільйона гривень.
  • На аукціоні найменшу ціну запропонував дилер білоруського “Белкоммунмашу”. Але його пропозицію відхилили.
  • Якщо фірма не оскаржить відмову, то куплять 7 “Богданів” від луцької фірми.

На сім нових тролейбусів з бюджету виділили 34,8 мільйона гривень. КП «Електротранс» оголосило тендер на закупівлю і провело аукціон 2 жовтня. Найменшу суму запропонувало луцьке ТОВ «БКМ-Україна». Протягом п’яти днів із ним мали заключити договір. Але на підприємстві вирішили відхилити пропозицію дилера білоруського виробника «Белкоммунмаш». Про причини такого рішення дізнавалися vsim.ua.

 - Ми послали делегацію в складі трьох чоловік на «БКМ-Україна». Вони там не побачили жодного тролейбуса, запасної частини чи комплектуючого. Насторожило, що товариство зареєстровано в травні цього року і має статутний капітал 10 тисяч. Дати сьогодні 10 мільйонів авансу, а завтра шукати те товариство? Теж є насторога. Ще одна дуже серйозна річ. Вони коли йшли на конкурс, то вказали, що в них 26 посадочних місць. Потім різко дали, що в них 30 посадочних місць. При цьому не дали формулу розрахунку загальної кількості пасажирів. Вона повинна бути не менше, як 100. Вони можуть оскаржити рішення про відхилення пропозиції в антимонопольному комітеті, - каже КП “Електротранс” Віктор Паламарчук.

У ТОВ «БКМ-Україна» є 20 днів на оскарження відмови в Антимонопольному комітеті України. У випадку, якщо товариство цього не зробить чи комітет не задовольнить скарги, то договір автоматично заключать із “Богдан Моторс”. Слідкуйте за оновленнями і життям міст ана vsim.ua.

Відео дня

Довідка:

ТОВ “БКМ-Україна” була зареєстрована 29 травня 2017 року в Луцьку. Статутний капітал - 10 000 гривень. Керівник - Руслан Спірін. Він також є керівниклом фірми, яка займається торгівлею м’ясом. “БКМ-Україна” є дилером білоруського “Белкоммунмаш”.

ПАТ "Автомобільна компанія “Богдан Моторс" було засноване 7 червня 1993 року. Статутний капітал - 1,1 мільярда гривень. Керівник - Віталій Старосуд.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Леонид Наседкин

    Здесь всё понятно!" Богдан Моторс" принадлежит Вальцману!Так что нет вопросов!!!

    Микола Вінник reply Леонид Наседкин

    От і перший зрадун

    Роман Савчук reply Микола Вінник

    задовбали зі своєю зрадою. всюди лізуть з тим словом. де тре і не тре. то ж вся україна в курсі про заінтересованість пороха в продажі тролів Богдана

    Микола Вінник reply Роман Савчук

    Я тобі більше скажу!. В Пороха в кабінеті висить карта, де він відмічає прапорцями міста, де погано їдять рошен і де ще нема богданівських тролейбусів.
  • Микола Вінник

    А ну, зрадуни - бульбоїди - фас! Снова парашенкавая фірма виіграла тєндєр. Чесним бєларусам атказалі

    Ігор Олійник reply Микола Вінник

    У "чесних" білорусів - російські двигуни і комплектуючі.

    Роман Савчук reply Ігор Олійник

    а Богдани не на російській елетроніці часом?)

    Roman Shelest reply Роман Савчук

    Росія і електроніка поняття несумісні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up