Хмельницький: Олега, якого збили на "зебрі", поховали

Хмельницький: Олега, якого збили на "зебрі", поховали
26-річного Олега Крушельницького, який загинув під колесами "Тойоти" в ніч з 20 на 21 серпня, провели в останню путь рідні і близькі.

Загибель хлопця шокувала родичів і друзів.

Олега поховали у селі Адамівка Віньковецького району. 

19-річний Дмитро Червонюк, який знаходився за кермом іномарки, що збила хлопця на пішохідному переході, наразі у лікарні. У справі розбирається міліція.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    Є два варіанти розвитку цих подій: 1). Батьки загиблого домовляються про компенсацію (100-200 тисяч гривень, доларів, євро неважливо) + Покращення матеріального стану - Осудність з боку людей. 2). Батьки вимагають покарати вбивцю. + Підтримка і співчуття у людей. - Потрачені кошти, здоров'я, нерви; Вбивця на свободі, справа закрита. Як насправді закриють цю справу: Доки лікарі тягають кота за хвоста, прийде у гості вересень місяць і поїде вбивця вчитися в університет у Німеччині. Так і закінчиться ця справа про вбивство.
  • Anonymous

    СРОЧНО!! Сегодня в 17:45 телеканал ИНТЕР, сюжет о ДТП возле ОАЗИСА!!! Интервью старшего Червонюка!!
  • Anonymous

    от б***ь с**и же эти водители. жаль таких ребят.
  • Anonymous

    от блять суки же эти водители. жаль таких ребят.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:09 У Хмельницькому зробили капремонт тролейбуса за 350 тисяч гривень (ФОТО) 16:25 У Хмельницькому нагородили юних науковців 15:43 Хмельничан попереджають про небезпечні стихійні явища: прогноз погоди на 22 травня 15:06 Ціни на полуницю: за скільки продають у Хмельницькому і звідки привозять photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:42 Навчання з серпня та по суботах: у МОН видали рекомендації для студентів 13:57 У день народження полеглого воїна на Хмельниччині відкрили пам’ятну дошку 13:16 Тіла двох потопельників дістали з водойм рятувальники на Хмельниччині 12:30 На Хмельниччині вбили 75-річного пенсіонера 11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА) 20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up