Хмельницький потонув в заторах через ДТП на Толстого (ФОТО)

Хмельницький потонув в заторах через ДТП на Толстого (ФОТО)
  • Аварія сталася неподалік Кам'янецького мосту.
  • За попередньою інформацією, постраждала жінка.

Сьогодні, 12 листопада, вранці центральна частина Хмельницького потонула в заторах. Особливо сильні вони на Кам'янецькій та в районі мосту, який пролягає над вулицею Толстого. Саме не останній трапилася аварія. Попередньо, із постраждалим. 

Неподалік пішохідного переходу лежать гаманець, телефон. Біля них кров. Ймовірно, "BMW X5" збив жінку. На місці працюють поліцейські. Є автомобіль "швидкої".

Ми звернулися за інформацією про ДТП до патрульної поліції та Хмельницького районного управління поліції. Поки відповіді про деталі аварії не отримали. 

Відео дня

ОНОВЛЕНО: Внаслідок ДТП постраждала 62-річна жінка

Немає опису.

їНемає опису.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Ольга Братасюк

    Якщо машина повертала праворуч, увага йде на лівий ряд, а є ще поняття "мертва зона" в машині, це коли стійка перекриває поле зору. Водій просто не побачив людину.Все може бути в житті  і  де коли Жигулі  ще страшніше їздять
  • Читач77

    Недавно были с мужем на этом светофоре, действительно, очень опасный переход, там срочно нужна кнопка или лежачий полицейский!

    Читач78 reply Читач77

    Там и светофора-то нет. Переход стремный, да.
  • Marina Zakrzhevskaya

    Не приятная ситуация для всех сторон происшествия, это факт. Но есть момент с этим переходом. Действительно очень оживлённое движение и часто пешеходы, которые даже не ждут остановки транспорта. Поэтому дорожные службы, могли бы установить, как вариант, светофор с кнопкой по востребованию зелёного цвета. Никто ни от чего не застрахован в этой жизни. Желаю всем здоровья и понимания друг к другу. Потерпевшей женщине скорейшего выздоровления!

    Николай Ткачук reply Marina Zakrzhevskaya

    там неможливо перейти. валять як дурні.
  • Olga Khmelevskaya

    дуже страшно бачити такі фото : речі людини, її взуття. кров...Дякувати богу жінка залишилася жива і сподіваюсь швидко відновить своє здров'я

keyboard_arrow_up