Постраждала 62-річна жінка. Подробиці ранкової аварії на Толстого

Постраждала 62-річна жінка. Подробиці ранкової аварії на Толстого
  • На вулиці Толстого сьогодні, 12 листопада, “BMW X5” збив жінку.
  • Її з травмами госпіталізували до лікарні.
  • Справою займаються слідчі.

Вранці дорога на роботу чи по інших справах зустріла деяких хмельничан заторами. Ті утворилися на Кам’янецькій та в районі мосту. 

Зокрема, на Львівському шосе затори тягнулися від речового ринку. Тим часом у громадському транспорті була напружена атмосфера. Хтось із містян дуже поспішав. Саме тому водії деяких маршруток висаджували пасажирів не в призначених для цього місцях. “Швидше дійду пішки”, - казали при цьому ті, хто залишав салон.

Затори виявилися наслідком аварії, що сталася на Толстого, поблизу єврейського кладовища. Там автомобіль “BMW X5” збив 62-річну жінку. Все сталося близько 08:50. На місці працювали правоохоронці та медики. Інформацію стосовно аварії журналістці vsim.ua підтвердила старший інспектор з комунікації ХРУП Людмила Берестовська. 

Відео дня

У поліції повідомили, що жінка отримала тілесні ушкодження внаслідок аварії. Її госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні. За даним фактом вже відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Наразі тривають слідчі дії. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Lidiya Pashina

    На переході,напроти Спецкомунтранса,дуже рідко пропускають пішоходів.Але якщо добросовісні  водії,на недорогих машинах ,пропускають,то на дорогих  обганяють їх і їдуть на тебе.Скільки просили поставити світлофор,але так і ніякого толку.
  • Юрій Марцінкевич

    Бмв пішоходів не пропускає. На іксу..... Та нафіга....

keyboard_arrow_up