Хмельницький засипало снігом. Водії розповіли, як чистять дороги

Хмельницький засипало снігом. Водії розповіли, як чистять дороги
  • Вулиці міста цілий день засипає снігом.
  • На очистку доріг і тротуарів виїхало 20 одиниць техніки.
  • Що про стан доріг кажуть хмельницькі водії, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Снігопади – завжди головна біль не тільки для комунальників, які чистять дороги, а й водіїв. Проїзд за таких умов завжди важче, ніж за нормальної погоди. Навіть, якщо комунальники справляються зі своєю роботою

За інформацією керівника КП БРЕД Олега Нестерука, їх техніка почала працювати з першої години ночі. Всього виїхало 20 машин. 6 тракторів забирають сніг із тротуарів. Інші 14 чистять і посипають проїжджу частину. За неділю й понеділок вони викинули на дороги міста 186 тон піщано-сольової суміші і 10 тон солі.

У комунальному підприємстві БРЕД кажуть, що в місті працює 20 одиниць техніки.

 - Техніка виїхала на дороги вночі. Спочатку взялися за магістральні дороги. Потім ті, де ходить комунальний транспорт. Після цього техніка перебирається на другорядні дороги. Зараз працюємо на під’їздних на Виставці, Західно-Окружній і в Дубовому, - каже Олег Нестерук.

Відео дня
Вулиця Володимирська не уся очищена від снігу.
Олег Данілків, водій

"Мене не влаштовує як чистять дороги"

 

Що ж про роботу комунальників кажуть хмельницькі водії, запитали журналісти vsim.ua.

 - Мене не влаштовує як чистять дороги. Зранку, коли потрібно, вони не горнуть. А вдень, коли розтаяло, вони горнуть. Сьогодні, до прикладу, техніка появилася близько 10-11 години, - каже водій автобуса №51 Олег Данілків.

- Проживаю на окраїні міста і головні дороги вроді чисять непогано. Та люди ж не тільки по них їздять. Коли добирався зранку на роботу, то проїхати було важкувато. По Перемоги з великими труднощами піднімався, - каже хмельничанин Олександр Рибак.

 - Головна проблема, як на мене, що техніка часто їздить не тоді, коли слід. Вона б мала до моменту, коли усі їдуть на роботу, починати працювати, а не в час пік. Вона заважає нормальному рухові. Вже не раз по Кам'янецькій довго тягнувся за очисними машинами, - каже хмельничанин Сергій Зощук.

Станом на обід понеділка центральні вулиці встигли поистити. Та не всі водії задоволені оперативністю і якістю роботи комунальників.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Николай Кулина

    Ви подумали що пишете? 180тон суміші за добу,це три  вагони,шо ви гоните.В районі Дубово машина проіхала і ніде несипала,тільки від зробила.Коли перестанети народ  дурити?
  • Хмельничанин

    Ну народ, не не гоніть. Розчищено майже ідеально. Кругом асфальт.

    Serg Rybak reply Хмельничанин

    Там би не чистили то асфальт був. Де багато машин він просто тане і розбивається. До обіду так не було. Зранку то взагалі не дуже крім центру
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up