Хмельницького патрульного оформили через п’яне водіння

Хмельницького патрульного оформили через п’яне водіння
  • Поліцейські спіймали свого ж колегу Богдана Молотюка.

  • Він є начальником відділу адміністративної практики.

Патрульного з хмельницького управління патрульної поліції спіймали через п’яне водіння. На нього склали протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП. Як повідомили журналістам vsim.ua власні джерела, патрульні оформили Богдана Молотюка.

За даними наших джерел, поліцейський був у нетверезому стані та передав керування авто іншому чоловіку, який також був у нетверезому стані. На останнього теж склали протокол за статтею 130 КУпАП.

За даними порталу «Судова влада», розгляд справи Богдана Молотюка призначений на 4 серпня. Цим займатиметься суддя Хмельницького міськрайонного суду Сергій Марцинкевич. У патрульній поліції журналістам vsim.ua повідомили, що можуть надати інформацію про цю подію тільки у відповідь на запит.

Відео дня

Активіст Артур Сторожук у Facebook-спільноті «20-14 Вільний Проскурів» написав, що протокол на Богдана Молотюка складали працівники хмельницького управління, тобто його ж колеги.

За інформацією порталу НАЗК, Богдан Молотюк є начальником відділу адміністративної практики. Тобто складений на нього протокол опрацьовували в його ж відділі. У декларації також вказано, що Богдан Молотюк не має власної нерухомості та авто, але вони є у членів його сім’ї. 2020 року поліцейський отримав 251 410 гривень зарплати. Крім того, станом на кінець минулого року він мав 315 000 гривень готівки.

Богдан Молотюк періодично дає коментарі ЗМІ, які стосуються керування авто у нетверезому стані. Так, у липні 2020 року він розповідав «Суспільному», що у Хмельницькому нетверезих водіїв побільшало вдвічі.

— На якийсь момент статистика зі зростань випадків нетверезих водіїв зупинилася. А з 2019 року знову почала зростати. Більшість тих, хто потрапляє в ці ситуації, не розуміють, чому вони це роблять, та не мають соціального поняття, що вони несуть небезпеку оточуючим, — розповів начальник відділу адміністративної практики у коментарі журналістам.

Щойно нам стане відомо більше інформації про цю подію, ми її опублікуємо. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Читач29

    Корупціонер і рішала, аби прокуратура та СБУ звернули увагу!

    Новий міністр не повинен допустити щоб такі люди ганьбили поліцію міста.
  • Читач29

    Жах
  • Ірина Іщук

    Звільнити зразу
  • Лідія Мельничук-Білоусова

    Таких поліцейських, потрібно зразу звільняти, щоб іншим не хотілося, такий вчинок повторяти.

keyboard_arrow_up