«Хочемо, як в Європі»: хмельницькі «пересічники» влаштували автопробіг

«Хочемо, як в Європі»: хмельницькі «пересічники» влаштували автопробіг
  • Вулицями міста проїхалася колона із 42 авто на єврономерах.
  • Водії хочуть розмитнення авто за європейськими нормами.
  • Збираються 6 вересня на акцію до Києва. Очікують тисячі автівок.

«В Польщі студент за стипендію може купити собі транспортний засіб», - заявив водій авто на єврономерах Віталій Крижанський. Купити автомобіль і їздити на ньому без проблем із законом хочуть учасники автопробігу, який пройшов сьогодні, 3 вересня, в Хмельницькому.

Хмельницькі «пересічники» вже не вперше влаштовують різноманітні акції. Раніше вони перекривали дороги, виїжджали на майдан і збиралися на мітинг в Києві. Цього разу вони вирішили прокататися містом колоною. 42 автівки на євро номерах і одна «Таврія» з українською реєстрацією вирушили від кінцевої зупинки Озерної. Прокаталися до «Катіону», в Ракове і фінішували на майдані Незалежності.

Відео дня

Автопробігом учасники хотіли привернути увагу до питання розмитнення іноземних автівок. Вважають, що в Україні воно вартує надто дорого і купити якісне авто за помірними цінами, як в Європі, це не дозволяє. Тому нагадують про законопроект 5567, який з минулого року ніяк не можуть розглянути у Верховній Раді.

Акція в Хмельницькому стала своєрідною репетицією перед поїздкою в столицю. 6 вересня «пересічники» хочуть зібратися на мітинг в Києві. Очікують декілька тисяч автівок з усієї України. Слідкуйте за новинами Хмельницького і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Вова

    Баста карапузики, танці закінчились))) Дуже хитрі думали? Хотіли навести цього європейського непотрібу за копійки, плюючи на Україну, людей, які проживають в Україні? Одне з небагатьох правильних рішень влади. Перекриють ввіз мотлоху. Хто може купити нормальне авто, той купить, хто не може для того є громадський транспорт. Вже зараз пробки постійно, а дай вам змогу ще й за копійки ввозити, то вже навіть у селах будуть пробки, кожен школяр буде у школу на власному авто їздити. Мито, податки - це засоби регулювання  такого безладу.  За запропонований варіант цієї проблеми із старими авто з європи ставлю владі пятірку по 5-бальній системі.
  • alexandr angel

    Це ж якими лохами треба бути, щоб вважати що податки у 300 % це нормально!

    Ніщеброди сидять за телефонами і залишають ніщебродні коменти.

    Проблема ну у віці авто,  якщо стару тачку розтаможать вона хіба менше диміти буде.  "Валянки" питання до вас?

    Проблема в абсолютно необгрунтованих податках! Ось чому адекватні люди вийшли
  • Анонім

    А чого лише розтаможки як в Європі? Тоді і зар.плату, пенсії, соц.захист, кредити тощо. Ми так сильно туди хочемо? Чи ні? Чи не ми? Чи ми хуже за європейців, які плотять нашим заробітчани половину того, що плотити б своїм. Роботящі люди своїй країні не потрібні! Тоді  вони найдуть достойну оплату за бугром.

    Сергій Якубенко reply Анонім

    Хоч з машин хай почнуть. Тоді і одяг в нас буде весь з Європи. Правда ношений(
  • Andrey Baran

    Спрощена система розмитнення є купуйте авто 2012року а не мотлох
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up