"Ховався вдома та був п'яним". Затримали водія, який втік з місця ДТП на проспекті Миру

"Ховався вдома та був п'яним". Затримали водія, який втік з місця ДТП на проспекті Миру
  • Аварія сталася 26 жовтня. З місця ДТП до лікарні забрали двох водіїв. Але, як виявилося, є ще один — він втік.
  • Затримати його вдалося згодом. Що тепер йому загрожує?

26 жовтня на проспекті Миру в обласному центрі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль "Daewoo Espero" допустив праве бокове дотичне зіткнення з автомобілем "ВАЗ 21099", внаслідок чого водій "ВАЗа" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем "ВАЗ Калина".

У результаті постраждали водії ВАЗів. А ось водій Daewoo після скоєння ДТП залишив свій автомобіль та зник з місця пригоди.

Як повідомили у секторі комунікації поліції області, правоохоронці того ж вечора його розшукали — 47-річний хмельничанин ховався вдома і на момент прибуття поліції був у стані алкогольного сп’яніння. Слідчим пояснив, що випив уже після аварії, але це жодним чином не звільняє його ні від кримінальної відповідальності за вчинення ДТП, ні від адміністративної за вживання алкоголю після вчинення аварії.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання і вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Крім того, окремо передані матеріали для складання на водія адміністративного протоколу за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції".

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ирина Бородий

    Якщо не покарають , то обов'язково повторить .
  • Людмила Талалай

    А ще треба щоб у нашій країні,відбирали права після водіння у нетверезому стані та ще й з дтп "НАЗАВЖДИ" ,А то є водії котрі вже неодноразово притягувались
  • Андрей Стецюк

    Отрезать яйца и покормить котиков...а если чесно лет 15 дать и выплатить весь материальный ущерб
  • Ihor Shyrokyi

    100% він був п’яний коли підрізав 99. Я бачив тих водіїв, там 100% інваліди на все життя!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up