Хроніка ДТП у Хмельницькому: 14 травмованих пасажирів і пішоходів

Хроніка ДТП у Хмельницькому: 14 травмованих пасажирів і пішоходів
2 листопада на Львівському шосе зіткнулись "Renault" і "Mercedes"
  • За минулий тиждень патрульні оформили 40 ДТП. 
  • Двоє водіїв "під мухою" потрапили в аварію. 
  • Під колесами автівок опинилось четверо пішоходів. 
  • З ознаками алкогольного сп'яніння спіймали 17 водіїв. 

З 30 жовтня по 5 листопада хмельницькі патрульні зафіксували 40 аварій. Порівняно з попереднім тижнем, ДТП стало на 12 випадків менше. Однак незмінною залишається ситуація з травматизмом на дорогах. Під колеса автомобілів потрапило семеро пішоходів, п'ятеро з яких - діти від 9 до 16 років. За останній тиждень поменшало і п'яних за кермом. Копи зловили 20 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння.

Травмовані пасажири і пішоходи у лікарні

Минулого тижня в аварію потрапили четверо пішоходів. У вівторок, 31 жовтня, близько восьмої години вечора на Трудовій "BMW" збив 61-річну жінку. Вона переходила дорогу у невстановленому місці. Вчора, 5 листопада, під колесами опинився 16-річний хлопець. Він йшов по "зебрі" на Кам'янецькій близько п'ятої години ранку.

Окрім пішоходів, у ДТП травмувалось десятеро пасажирів. Один з них потрапив в аварію у четвер, 2 листопада. На Львівському шосе зіткнулись "Renault" і "Mercedes". 18-річний пасажир отримав струс головного мозку і забій коліна. Того ж дня на Трудовій не розминулись "Nissan" і "Daewoo". Травмувались двоє водіїв. 

Відео дня
На Польовій 36-річний водій на "Audi" врізався в стовп

Статистика за тиждень: 

  • 40 ДТП
  • 14 потерпілих
  • 4 пішоходів під колесами
  • Найчастіше ДТП травлялись о 11 і 16 годині - по 5 аварій
  • Найбільше автомобілів у ДТП - "ВАЗ" - 9 аварій та "ГАЗ", "Renault" і "Mercedes" - по 6 аварій
  • Найбільше ДТП на проспекті Миру - 5 аварій і Трудовій та Західній Окружній - по 4 аварії
  • Нетверезі водії спричинили 2 аварії
Вночі на проспекті Миру спіймали п'яного за кермом з наркотиками

Двоє п'яних "попались" не вперше з початку року

За тиждень патрульні "зловили" 17 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. П'ятеро з них відмовилось від проходження тесту на Драгері або у медичному закладі. Один з водіїв "попався" п'яним вже вдруге у цьому році, ще один - втретє. Одного з водіїв затримали за частиною 4 статті 130. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up