Хроніка ДТП у Хмельницькому: десятки п’яних і жодного постраждалого

Хроніка ДТП у Хмельницькому: десятки п’яних і жодного постраждалого
  • За тиждень у місті трапилося 29 аварій. Обійшлося без потерпілих.
  • П’яних за кермом на дорогах стало вдвічі більше. 

Сайт vsim.ua традиційно аналізує ситуацію на дорогах нашого міста за останній тиждень. У період із 19 по 25 березня у Хмельницькому побільшало нетверезих водіїв - 22. Для порівняння, тижнем раніше таких оформили 9. Натомість аварій трапилося менше - 29 проти 31. Зауважимо, що ніхто в результаті не звертався за допомогою до медиків.

Щодня - троє “під мухою”

В середньому у Хмельницькому щодня ловлять 3 водіїв, які сіло за кермо напідпитку. Статистика у кращу сторону змістилася позаминулого тижня - всього 9. У період із 19 по 25 березня вона погіршилася - 22 водія або майже ті ж самі 3 “під мухою” на день. Додамо, що двоє попалися вдруге за останній рік і можуть попасти на штраф 20 800 гривнь і залишитися на 3 роки без водійського посвідчення.

Один із нетверезих кермувальників спричинив ДТП. На Трудовій п’яний водії рухався на “ВАЗі” в сторону автобазару. Він порушив правила дорожнього руху і виїхав на зустрічну смугу. Там якраз у сторону залізничного вокзалу прямувала вантажівка “DAF”. Внаслідок лобового зіткнення ліве крило легковика добряче пом’яло. Дивом водій “ВАЗу” залишився неушкодженим. Його оформили за спричинення ДТП без постраждалих, водіння в стані алкогольного сп’яніння і кермування без наявності відповідних документів.

Відео дня

29 ДТП - жодного постраждалого

Сайт vsim.ua на основі даних від патрульної поліції аналізує ситуацію на дорогах Хмельницького із липня минулого року. І вперше протягом тижня у ДТП в місті ніхто не постраждав. Принаймні, після аварій медики нікому не надавали допомогу.

Відзначимо, що за інформацією патрульної поліції, практично кожна друга аварія - бокове зіткнення. Цікаво, що у перші три дні тижня трапилося 62% від усіх ДТП. Найменше їх було в неділю - всього 1.

Статистика ДТП за тиждень:

  • Кількість ДТП - 29
  • Постраждалих - 0
  • Учасники ДТП: жінки - 5, чоловіки - 48
  • Вік учасників ДТП: найстарший - 70, наймолодший - 22
  • Найбільше ДТП трапилось на Старокостянтинівському шосе - 3
  • Найбільше ДТП трапилося в середу - 7
  • Найчастіше у ДТП потрапляли авто марки “ЗАЗ” - 8
  • Оформлено нетверезих водіїв - 22 (стаття 130 КУпАП - ч.1 - 20, ч.2 - 2)
  • ДТП за участю п’яного водія - 1

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oleg Palamarchuk

    Симчишин вообще дороги собираться ремонтировать?  Или всё смазывает цепи на своем велосипеде?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up