Хроніка ДТП у Хмельницькому: перша смерть на дорозі і двоє збитих пішоходів

Хроніка ДТП у Хмельницькому: перша смерть на дорозі і двоє збитих пішоходів
Фото після смертельного ДТП на проспекті Миру
  • За тиждень в місті трапилося 32 аварії.
  • На проспекті Миру у смертельному ДТП загинув 28-річний водій "Opel". 
  • Під колесами автомобілів постраждало двоє пішоходів. 
  • Сім водіїв катались по місту напідпитку і їх зупинили патрульні. 

Сайт vsim.ua традиційно аналізує статистику ДТП у Хмельницькому за тиждень. У період із 26 березня по 1 квітня в місті сталося 32 аварії. Це лише на три більше, ніж за попередній тиждень. Кількість п'яних у місті різко зменшилася - 7 проти 22. 

Перша смерть у ДТП з початку року

Моторошна ДТП на проспекті Миру трапилася у середу, 28 березня. Біля зупинки “Медтехніка” не розминулися "Lexus LX 570" і "Opel Astra". Від отриманих травм загинув 28-річний водій "Opel". Травми отримали пасажири обох автомобілів.

За інформацією очевидців події, водій автомобіля "Opel" їхав по проспекту зі сторони ТЦ “Ріко”. Біля зупинки “Медтехніка” у двір заїжджав бус, який "Opel" намагався оминути і тому виїхав на зустрічку, де і в’їхав у "Lexus 570". За словами 32-річного водія останнього, все відбулося дуже швидко і уникнути зіткнення можливості не було.

Відео дня
21-ий автобус зіткнувся з "BMW" біля філармонії

Збили, коли каталася на скейті

За тиждень автомобілі збили двох пішоходів. Ввечері у понеділок, 26 березня, на вулиці Франка 8-річна дівчинка каталася на скейті. Дитина потрапила під колеса "Газелі". Вона отримала забій руки. 

Наступного дня на перехресті Західно Окружної і Геологів "КАМАЗ" збив 26-річного чоловіка. Він переходив дорогу на світлофорі. В пішохода діагностували струс головного мозку і його забрали до лікарні. 

Потрійна ДТП на Тернопільській

Статистика ДТП у Хмельницькому

  • Кількість ДТП – 32
  • Загинув - 1
  • Наїзди на пішоходів – 2 
  • Травмованих - 6
  • Учасники ДТП: жінки – 13, чоловіки – 48
  • Найбільше ДТП у вівторок і четвер -  по 7
  • Найчастіше у аварії потрапляли автомобілі "ЗАЗ" - 8 
  • Водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння – 7
  • Пройшли тест на стан алкогольного сп’яніння – 2, відмовилися - 5
  • Один водій попадався п'яним двічі, інший - тричі за останній рік

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Lyubov Kabachinskaya

    цікаво як людина, яка вже раз попалась у водінні на підпитку, знову опинилась за кермом, а другий вже тричі? правоохоронці до вас питання

    Grisha Neizhmaslo reply Lyubov Kabachinskaya

    Самий чесний суд питайте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up