Хроніка ДТП у Хмельницькому: водіїв «під мухою» побільшало

Хроніка ДТП у Хмельницькому: водіїв «під мухою» побільшало
Фото із потрійного ДТП неподалік міста, в якому дивом ніхто не постраждав.
  • Щодня в середньому патрульні оформлюють трьох водіїв з ознаками сп’яніння.
  • Деякі попалися вдруге і можуть влетіти на штраф у 20 тисяч гривень.
  • У перший тиждень року зафіксували 15 аварій і постраждало 3 людей.

Сайт vsim.ua продовжує аналізувати ситуацію на дорогах міста. Наш черговий огляд вмістив у собі події за перші вісім днів 2018-ого. За цей час у місті поменшало аварій. Поряд із цим, патрульні оформили відразу 26 водіїв «під мухою».

Побільшало нетверезих

Останній раз у «Хроніці ДТП» ми писали про 21 водія з ознаками сп’яніння за 8 днів. За аналогічний період січня цього року патрульні оформили 26 осіб. Причому троє з них попалися уже не вперше. На них склали адмінматеріали за частиною 2 статті 130 КУпАП. Вони можуть сплатити штраф в сумі 20 400 гривень і позбутися водійських посвідчень на три роки. Зазначимо також, що найбільш «нетверезими» були два дні – 1 і 4 січня. Тоді патрульним попадалося по 5 п’яних чоловіків за кермом.

Серед порушників був і хмельницький таксист. Його 3 січня зупинили на Курчатова. Він надув у "Драгер" 2,24 проміле, що в одинадцять разів перевищеє норму.

Відео дня

Троє постраждалих

За звітний період на дорогах міста трапилося 15 аварій. Їх кількість відчутно зменшилася. Для порівняння, в останній «Хроніці ДТП» минулого року ми писали про 67 дорожньо-транспортних пригод.

Відповідно поменшало й постраждалих. Були такі у двох аваріях. 1 січня на вулиці Нечая «Mitsubishi Lancer» врізався у металевий паркан. Тоді водій із закритою черепно-мозковою травмою і забоями від госпіталізації відмовився. Натомість його 32-річний пасажир потрапив до лікарні із закритим переломом стегна.

Незначними травмами відбулася 57-річна хмельничанка, яку 3 січня на Водопровідній збив водій «Кіа Rіо». Жінка отримала забій м’яких тканин тулуба і була відпущена після надання допомоги медиками.

Статистика ДТП за тиждень:

  • Всього аварій – 15
  • З постраждалими – 2
  • Травмувалося людей - 3
  • Найбільше ДТП у середу – 5
  • Учасники ДТП: жінки – 4, чоловіки – 24
  • Найбільше аварій було на проспекті Миру і Кам’янецькій – по 2
  • Найчастіше у ДТП потрапляли автомобілі марки «Volkswagen» - 4
  • П’яні за кермом – 25
  • Найбільше оформили в понеділок і четвер – по 5
  • Попалися вдруге за останній рік – 3

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • alexandr angel

    Чому не сказали,  що жінка на водопровідній вибігла з-за машини на дорогу де і близько не має ані світлофора ані переходу!

    Наробила своїм задом проблем і собі і водію. В цій ситуації єдиного кого шкода це водія і пошкоджене авто!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up