Хроніка ДТП у Хмельницькому: найнебезпечніше їздити і ходити на проспекті Миру

Хроніка ДТП у Хмельницькому: найнебезпечніше їздити і ходити на проспекті Миру
На Заводській легковик знесло з дороги і він збив чоловіка, який йшов на тротуарі.
  • Аварій у Хмельницькому різко побільшало – 67 за тиждень.
  • В ДТП постраждало дев’ять хмельничан. Серед них 11-річна дитина.
  • Найбільше ДТП зафіксували на проспекті Миру.

Сайт vsim.ua традиційно аналізує статистику ДТП у Хмельницькому за минулий тиждень. Цього разу до розбирали статистику за вісім днів. Через вихідний включили ще й понеділок, 25 грудня. Навіть незважаючи на більшу кількість днів, аварій в нашому місті різко побільшало. Минулого тижня патрульні поліцейські зафіксували відразу 67 ДТП. Перед цим було 36.

Один збитий пішохід на день

За проаналізований нами період на дорогах міста збили 8 пішоходів. В середньому – 1 на день. Серед постраждалих є й одна дитина. 11-річного хлопчика збили на Козацькій. Він переходив дорогу через «зебру» коли горів зелений сигнал світлофора. Обійшлося без серйозних травм. Всього за тиждень у аваріях постраждало 9 людей.

Найчастіше пішоходів збивали на нерегульованих переходах. Під колеса автівки потрапило четверо хмельничан, які йшли через «зебру». Ще одного чоловіка збили, коли той ішов на тротуарі. Найменш безпечними цього тижня були проспект Миру і вулиця Шевченка. За минулий тиждень там збили по два пішохода.

Відео дня

Найнебезпечніше на проспекті Миру

Всього за звітний період трапилося 67 аварій. В середньому це майже 8 на день. Рекордним днем в цьому плані стала середа, 20 грудня. У цей день у місті якраз випав сніг. Через погіршення погодних умов знизилася і безпека на дорозі. Патрульні в середу нарахували відразу 15 ДТП.

Найменш безпечним не лише для пішоходів, а й для автомобілістів, став проспект Миру. Кожна десята аварія за минулий тиждень траплялась саме тут. Всього було 7 ДТП.

Найбільше п’яних – на Різдво

21 – стільки водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння попалися поліцейським за минулий тиждень. І в цьому рейтингу «лідирує» проспект Миру. Тут зупинили 5 водіїв «під мухою». Така ж кількість нетверезих була оформлена в понеділок, 25 грудня. Тоді римо-католики святкували Різдво.

Статистика ДТП за тиждень:

  • Всього аварій – 67
  • Збито пішоходів – 8
  • Постраждалих – 9
  • Учасники ДТП: жінки – 19, чоловіки – 111
  • Найбільше аварій у середу – 20
  • Найбільше аварій на проспекті Миру - 7
  • Найстарший учасник ДТП – 77 років
  • Наймолодший учасник ДТП – 11 років
  • Оформлено нетверезих водіїв – 21
  • Стали винуватцями ДТП – 3 п’яних водія
  • Найстаршому водію «під мухою» - 57
  • Наймолодшому п’яному водію – 18
  • Попалися вдруге за рік нетверезими – 2

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up