Хроніка ДТП у Хмельницькому: вщент згоріла автівка і школярка у реанімації

Хроніка ДТП у Хмельницькому: вщент згоріла автівка і школярка у реанімації
В центрі Хмельницького згорів автомобіль "Chevrolet". Фото з архіву vsim.ua
  • За минулий тиждень у Хмельницькому трапилось вдвічі менше аварій, аніж за попередні сім днів. 
  • Під колесами автівок опинилось двоє 15-річних дівчат. Одна їхала на велосипеді, інша переходила дорозу по "зебрі". 
  • П'яних на дорозі цього тижня було 17. 

Сайт vsim.ua традиційно аналізує ситуацію на дорогах Хмельницького за останній тиждень. У період з 16 по 22 квітня у місті поменшало ДТП. Патрульні зафіксували лише 20 аварій. Їздити напідпитку теж почали менше. За тиждень спіймали 18 водіїв, які катались п'яними. Попереднього тижня таких було 27. 

Через ДТП загорівся "Chevrolet"

19 квітня близько 10:50 на вулиці Соборній сталася аварія. "Chevrolet Lacetti" врізався у вантажівку комунальників, після чого загорівся. Пожежу вдалося ліквідувати. Рух на ділянці Свободи від Героїв Майдану до Проскурівського підпілля було перекрито. За словами поліцейських, ніхто із водіїв, пасажирів чи перехожих не постраждав. 

Відео дня

Вогнем пошкодило автомобіль "Toyota RAV4", який був припаркований за 1,5 метра від "Chevrolet Lacetti". В позашляховика деформувалось дзеркало заднього виду і бампер.

15-річні школярки потрапили під колеса авто

У понеділок, 16 квітня, на перехресті Горького і Шевченка легковик збив велосипедистку. 15-річна дівчина їхала на ровері по "зебрі". Автомобіль якра повертав і зачепив її. В дівчини діагностували забій м‘яких тканин. 

Фото з місця аварії надали у ГУНП в Хмельницькіій області

А вже у п'ятницю, 20 квітня, на проспекті Миру автомобіль збив дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. За кермом «Mercedes 140» перебував 18-річний хмельничанин. Внаслідок аварії дівчина отримала перелом тазу і була госпіталізована до травматологічного відділення обласної лікарні.

Випала з маршрутки

Маршрутка курсує містом за маршрутом №46 «Гречани – Лезневе». Вона рухалася із центру. Провівши посадку та висадку пасажирів на зупинці «Юність», автобус від’їхав і через декілька метрів у нього відчинилися задні двері. Звідти випала 50-річна жінка. У неї виявили забої на тілі. Можливий перелом руки. 

Статистика ДТП: 

  • ДТП – 20
  • Травмовані - 2
  • Найчастіше в ДТП потрапляли на автомобілі "Mercedes" - 5 аварій
  • Найбільше ДТП зафіксували на Вінницькому шосе - 4 аварії
  • Учасники ДТП: жінки – 5, чоловіки – 29
  • ДТП за участю п’яних – 2
  • Оформили п’яних водіїв – 17
  • Попалися вдруге за рік – 2
  • Найбільше нетверезих оформили у суботу, 21 квітня - 5

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up