Хроніка ДТП у Хмельницькому: за тиждень десятки аварій і п'яних за кермом

Хроніка ДТП у Хмельницькому: за тиждень десятки аварій і п'яних за кермом
  • За минулий тиждень у Хмельницькому сталось 37 дорожньо-транспортних пригод. 
  • Під колесами автівок опинились двоє пішоходів, які перебігали у недозволених місцях. 
  • Патрульні оформили 14 водіїв, які керували в стані алкогольного сп'яніння. 

З 2 по 8 жовтня хмельницькі патрульні зафіксували 37 аварій. Порівняно з попереднім тижнем, аварій стало трохи менше. Двоє пішоходів потрапили під колеса. Вони переходили дорогу у невстановленому місці. Також, як повідомляють патрульні, 14 водіїв зловили п'яними за кермом. 

Бокові зіткнення і пішоходи під колесами

Минулого тижня в аварію потрапили двоє пішоходів. 79-річна жінка перебігала дорогу на проспекті Миру. Її збив автомобіль "Renault". Під колесами машини опинився також 55-річний чоловік на Кам'янецькій. Ввечері у п'ятницю, 6 жовтня, він переходив вулицю у невстановленому місці. Ще двоє водіїв отримали травми під час зіткнення з іншими транспортними засобами. 31-річний чоловік травмувався у потрійній ДТП на проспекті Миру, а 19-річний хлопець отримав тілесні ушкодження в аварії на Львівському шосе

Корисне посилання

Актуальні ціни на Renault у Хмельницькому на Automoto.ua.

Статистика за тиждень:

Відео дня
  • 37 ДТП
  • 3 потерпілих
  • 2 пішоходів під колесами
  • Найбільше ДТП у середу - 10 аварій
  • Найчастіше ДТП травлялись о 10 ранку і 8 ранку - 6 і 5 аварій відповідно
  • Найбільше автомобілів у ДТП - "Volkswagen" - 7 аварій

Більшість аварій траплялися через недодержання безпечної дистанції. Також чимало водіїв порушували правила маневрування. У більшості випадків були бокові зіткнення, а також наїзди на автомобілі, що їхали попереду. 

Четверо п'яних водіїв потрапили у ДТП

За минулий тиждень патрульні зупинили 14 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. Порівняно з попереднім, їх стало менше. Троє з них відмовились від проходження тесту на Драгері або у медичному закладі. Четверо водіїв не тільки сіли за кермо "під мухою", але й спричинили ДТП. На щастя, в аваріях ніхто не постраждав. 

  • Найбільше п'яних на проспекті Миру - 3 випадки 
  • Найчастіше ловили з 17 до 19 години - 4 випадки

Де траплялись аварії з 2 по 8 жовтня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    а скоро зима і буде ще більше аварій
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up