Хроніка ДТП за тиждень: збиті дорожні знаки і 20 п’яних за кермом

Хроніка ДТП за тиждень: збиті дорожні знаки і 20 п’яних за кермом
  • За тиждень у Хмельницькому зафіксували 38 аварій. 
  • Статистика збільшилась на 14 ДТП, порівняно з попереднім тижнем.
  • Також поліцейські «вполювали» 20 водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння. 

 

За тиждень у Хмельницькому побільшало дорожньо-транспортних пригод. Про що говорить статистика з управління патрульної поліції. З 11 по 17 вересня зафіксували 38 аваріїв. Водії врізались в інші припарковані автомобілі, врізались в дерева, бордюри і зносили перешкоди. Всього травмувалось 10 людей. 

У ДТП – десять травмованих

Всього в аваріях за минулий тиждень постраждало десятеро людей. Усі обійшлись легкими травмами. 14 вересня автомобіль збив велосипедиста. 64-річний оловік рухався у попутньому напрямку від автівки. У нього – легкі травми. Йому надали медичну допомогу без госпіталізації. Цього ж дня водій на «VOLKSWAGEN» врізався у дерево. Травмувалось двоє людей – водій і пасажир. У середу, 13 вересня, водій врізався у дорожнє огородження. Сам з місця ДТП зник. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Volkswagen в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Читайте також: П'яний водій і пасажир з наркотиками: на Старокостянтинівському шосе зупинили "Peugeot"

Відео дня

Більшість аварій через недотримання дистанції і порушення правил маневрування. Найпоширенішими випадками були лобове, бокове зіткнення і наїзд на інший транспортний засіб.

Статистика за тиждень:

  • 38 ДТП 
  • 20 оформлень за 130-ою статтею КУпАП 

20 п’яних за кермом

За тиждень патрульна поліція оформила 20 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. Минулого тижня на сім таких випадків було менше. Один водій "під мухою" попався поліцейським під час патрулювання на трасі М-12.

Де найчастіше траплялись аварії

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up