Із 1 вересня хмельницькі інспектори з паркування почнуть штрафувати порушників

Із 1 вересня хмельницькі інспектори з паркування почнуть штрафувати порушників
Фото - Хмельницька міська рада
  • Від 1 вересня інспектори з паркування зможуть оформляти постанови про вчинення адміністративного правопорушення.

Близько півтора місяця у Хмельницькому працюють інспектори з паркування. Вони з'явились на вулицях міста 21 липня. На початку своєї роботи вони лише проводили роз’яснювальну роботу з водіями, а після фіксації порушення залишали на лобовому склі попереджувальні повідомлення. До цього часу постанови на порушників парковки не виносились. Наразі стало відомо, що інспекція почне оформляти адміністративні постанови, які передбачають сплату штрафу. Про це повідомили у пресслужбі міської ради. 

Загалом з початку роботи інспекції було зафіксовано 867 випадків порушень правил паркування.

"Із 1 вересня інспектори почнуть оформляти постанови про вчинення адміністративного правопорушення на усіх автовласників, чиї авто будуть порушувати правила паркування. Основна мета інспекції - не штраф, а наведення ладу на дорогах і тротуарах", - повідомили у міській раді.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (53)
  • Читач79

    Найкращий придумав найкращий бізнес-проект. Закупити сотню знаків Стоянка заборонена і привезти сотню жлобів з Синяви. І гроші ллються рікою..
  • Артём Садкин

    Народ. С парковка в Украине нужно, что-то делать. Нужен конкретный концерт, структура и не только с парковка и, а полностью все касающее дорожного движения. Я вот в я Германии 6 лет. В основном все парковки платные, а где бесплатные то только на 1 час или 2, но чаще всего платные и частные. Государство не делает парковки. Не могу сказать, что самый лучший концерт, но машины на дорогах, тратуарах и газонах не брасают, не то штраф или того хуже. Эвакуатор стоит в десять раз больше, ну и штраф все равно платить...
  • Сергей Иванов

    А этим только дай штрафовать...
  • Тим Яворский

    Приватные парковки бесплатные,а всех остальных штрафовать нехуй на день машину оставлять в центре из-за этого и пробки

keyboard_arrow_up