Комунальники отримали штраф за нанесення нової дорожньої розмітки на Толстого

Комунальники отримали штраф за нанесення нової дорожньої розмітки на Толстого
  • На Толстого замість трьох смуг намалювали чотири.

  • Зміну не погодили з патрульними.

  • Через це працівник управління житлово-комунального господарства має сплатити штраф.

На частині вулиці Толстого оновили дорожню розмітку. Ділянка від Грушевського до Ланової тепер має чотири смуги замість трьох. Розмітку нанесли працівники КП БРЕД, виконуючи розпорядження управління житлово-комунального господарства Хмельницької міськради.

Всі зміни у розмітці управління ЖКГ має погоджувати з управлінням патрульної поліції. Втім, цього разу комунальники погодження не отримали. Тому працівника УЖКГ оштрафували на 510 гривень. Про це у своїй публікації на Facebook написав начальник управління Василь Новачок. Він також пояснив, чому управління не стало чекати погодження.

— Рік часу… Рік часу я просив погодити перехрестя Прибузька — Старокостянтинівське шосе. Витрачати по року на кожне перехрестя ми не можемо. Отож прошу вас, шановні поліцейські, в подальшому не штрафувати наших працівників. Якщо вже так кортить когось покарати, карайте мене, то я даю розпорядження працівникам рятувати місто від заторів! — написав начальник управління ЖКГ у публікації.

Відео дня

Журналістам vsim.ua Василь Новачок сказав, що ліквідовувати самовільно нанесену розмітку не будуть:

— Ми вже не будемо звертатися за погодженням, будуть нас штрафувати, але ми будемо робити, щоб машини їхали. Ми не будемо усувати ту розмітку, хай штрафують мене скільки хочуть, але машини будуть їздити зручно для водіїв і для містян, — розповів Василь Новачок.

Інспектор роти №4 управління патрульної поліції Марія Брилко підтвердила журналістам vsim.ua факт складання постанови на працівника управління ЖКГ:

— Вчора (6 жовтня — прим. авт.) написали постанову у зв’язку з тим, що ця розмітка була не погоджена. Вона була відправлена на погодження, але погодження ще не було нашим відділом виписане, тому склали відповідні матеріали у відділі безпеки дорожнього руху. Вона подана на погодження, але ще поки немає його, — розповіла Марія Брилко.

Нагадаємо, що між управлінням ЖКГ та патрульною поліцією вже були конфлікти через розмітку. У жовтні 2019 року на Старокостянтинівському шосе самовільно нанесли розмітку велодоріжки. Чиновники вважали, що в управлінні патрульної поліції таке оновлення погодять. Тому, подавши запит на погодження, не стали чекати відповіді. Вже тоді Василь Новачок скаржився на тривалий термін розгляду звернень управлінням.

Ділянка, де оновили розмітку, позначена синім

Читайте також: Зупинку «П’яте колесо» хотіли закрити. Чому цього не зробили?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (75)
  • Анонім

    Хоча з розміткою вони зробили правильно, але відділ Новачка повністю некомпетентний.  Зараз Хмельницький суцільна пробка. І їх роблять самі дорожники, де їх ніколи не було, наприклад на Пілотській біля костелу.
  • Саша Сом

    Схоже що десь 80% дій поліції- створювати перешкоди ( а потім допомогти « порішати»)
  • Tetiana Zhylovska

    Зручна розмітка, перехрестя розгрузилося, але дорожні знаки необхідні, бо деякі водії створюють колапс)

    Лесовой К. reply Tetiana Zhylovska

    Там нету знаков???
  • Віталій Довженко

    Дороги розширють скрізь за рахунок розмітки. Я працюю на тролейбусі і ніхто його не звучить
    .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up