Маршрутки у Хмельницькому можуть запустити в режимі спецрейсів

Маршрутки у Хмельницькому можуть запустити в режимі спецрейсів
  • В уряді заявили про скасування частини карантинних обмежень, які стосуються роботи бізнесу.

  • А от про зміни у роботі транспорту поки не говорять.

  • Що може змінитися у Хмельницькому?

Хмельницький разом зі всією Україною поступово виходить із карантину. Від 1 травня у місті можуть працювати продовольчі ринки та точки продажу кави. Вчора, 5 травня, в уряді повідомили про продовження карантину до 22 травня. Але разом із тим урядовці розповіли про скасування частини обмежень. Наприклад, після 11 травня працювати дозволять магазинам із непродовольчими товарами. Тобто фактично вся торгівля буде дозволеною, адже продаж продовольчих товарів був дозволений протягом всього часу карантину.

Разом із цим виникає питання — як дістатися на роботу, коли пересування громадським транспортом суттєво обмежене? Нагадаємо, як зараз працює транспорт у Хмельницькому:

  • Відео дня
    /li>

Ми запитали у заступника міського голови Андрія Бондаренка, що може змінитися у роботі громадського транспорту найближчим часом. Він розповів, що після 12 травня у місті можуть запустити автобуси, в тому числі маршрутки, у режимі спеціальних перевезень. Тобто скористатися ними можна буде, але лише маючи спеціальну перепустку. Поки така можливість лише розглядається, оскільки є питання економічної доцільності таких перевезень. Адже пасажиропотік зменшений та досі діє обмеження щодо кількості місць у транспорті.

Скасування режиму спеціальних перевезень у тролейбусах поки не планується, але надалі все залежатиме від обсягу пасажиропотоку. Якщо він не зростатиме, все залишиться як є. Якщо ж буде зростати, рішення щодо спецрежиму будуть переглядати.

Головні новини 5 травня поширення коронавірусу та карантин дізнавайтеся з нашого окремого матеріалу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Nataliya Ivanovna

    Хмельничани !Не хаміть чужим жінкам ! Чи це говорить про ваше погане виховання!Я пишу про того ідіота, що пропонував чужій жінці здохнути ! Вона між іншим толкові речі пропонує,а якщо ти нівчому не розбираєшся,то правильно тобі написали ,йди пішки ! А ще навчись грамотно писати ,писака хренів .
  • Ирина Гельман

    В тролейбусах всі сидять по двоє. Стояти забооронено!!!!! Чому я повинна з кимось сидіти пліч-о-пліч??? Хто має контролювати безпечну дистанцію?
  • Татьяна Лозинская

    Епіцентр то не скупчення людей,а в маршрутці не можна їздити.
  • Лариса Календар

    Я давно прошу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up