Мотоцикліст опинився в лікарні після ДТП на Прибузькій. За кермом “ВАЗу” була поліцейська

Мотоцикліст опинився в лікарні після ДТП на Прибузькій. За кермом “ВАЗу” була поліцейська
Фото надане очевидцем аварії.
  • У Хмельницькому не розминулися легковик і мотоцикл.
  • Водія "Honda" госпіталізували. Він знаходиться в операційній.
  • За кермом «ВАЗу» була працівниця поліції.

Сьогодні, 25 квітня, на вулиці Прибузькій трапилася аварія. Не розминулися на ділянці дороги біля будинку №36 легковик "ВАЗ" і мотоцикл "Honda". Зіткнення відбулося близько 13:20. Обставин дорожньо-транспортної пригоди поліцейські поки не повідомляють. Оформленням займається слідчо-оперативна група. Зі слів очевидців, "ВАЗ" перетнув подвійну суцільну.

Відомо, що водія, який керував мотоциклом, госпіталізували. Як повідомили vsim.ua у Хмельницькій міській лікарні, чоловік із політравмою, станом на 14:20, знаходився в операційній.

Відео дня

За інформацією vsim.ua, за кермом «ВАЗу» була працівниця поліції. Це нам підтвердив тимчасово виконуючий обов’язки начальника міського відділу поліції Ігор Кирник. Каже, що до єдиного реєстру будуть внесені відомості по факту аварії і проведене розслідування, як і у всіх інших випадках. Також повідомив, що буде проведено службова перевірка.

Де саме працює водійка в погонах, не розголошують. Відомо, що поліцейська не служить у Хмельницькому міському відділі. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олександр Кропивний

    Вона ДУРА, що з увімкненими маячками їхала. МРАЗЬ скалічила людину.
  • Джон Дальтон

    Мразь мусарская, расстрелять на месте! пацан поломался жестоко сейчас на операции
  • Иван Швыдкой

    Почему-то корреспондент умолчал что сотрудник полиции совершила ДТП во время пересечения двух сплошных...
  • Иван Швыдкой

    Почему-то умолчал корреспондент,что сотрудник полиции пыталась пересечь две сплошные полосы...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up