На 29-й та 49-й маршрути виїхали великогабаритні автобуси (ФОТО)

На 29-й та 49-й маршрути виїхали великогабаритні автобуси (ФОТО)
  • Перевізника попросили додати на маршрути більші автобуси.

  • Все через карантинні обмеження та велику кількість пасажирів.

На маршрутах громадського транспорту Хмельницького побільшало великогабаритних автобусів. Один із таких зараз курсує на маршруті №49, що сполучає Катіон та Озерну. Як він виглядає, можна переглянути на фото. Це не єдиний маршрут, на якому з’явився великий автобус.

Заступник міського голови Хмельницького Андрій Бондаренко розповів журналістам vsim.ua, що великогабаритний автобус буде курсувати також на маршруті №29. Все це перевізника попросили зробити у міськраді. Причина — значний потік пасажирів.

— Враховуючи те, що не можна брати стоячих пасажирів, транспорт не справляється з потоком, то ми їх попросили, щоб вони запусти ще великі в годину-пік, щоб перевозити людей на роботу, — розповів Андрій Бондаренко.

Відео дня

За даними сайту міської ради, перевізником на маршрутах №29 та №49 є ПАТ «Хмельницьке таксі». Ця ж фірма обслуговує маршрути №11, 12, 25, 25А, 29А, 30, 36, 38, 40 та 49А. За даними YouControl, це підприємство має у власності або користуванні загалом 131 транспортний засіб.

Читайте також: «Безкоштовний» проїзд на День міста: в міськраді назвали нову суму компенсації

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (113)
  • Elena Bezpyatchuk

    А 24 й??? По Зарічанськи навіть не спиняється... Раніше був забитий вщент, в зараз тим більше не сядеш
  • Wolodymyr Ivanuk

    Там іх і так докрена!!! А в раково людей тьма,а автобус раз в 20хв. Іздить і вже заповнений,що не зупинятья!!!
  • Мілентина Терлецька

    За Дубове взагалі ніхто думати не хоче... Будинки по вул Франко будують, а про транспорт забувають! Як 30років тому цей мікрорайон був в транспортному відношенні найгірший в місті, так і тепер... Нічого не змінилося!!! А все тому, що депутати, які тут проживають, не користуються загальним транспортом! Вони не знають, як це простояти на зупинці одну годину і ні одна маршрутка не зупиняється- не бере стоячих - а потім потрібно іти пішком в поліклініку або на базар!!! Отак ми проживаємо на вул Франко! А не всі молоді ,є люди і старшого віку. Хто допоможе вирішити  цю проблему- думаю все Дубове за цього депутата проголосує! Це вже крик душі!!!
  • Елла Гройсман

    І про Лезневе згадайте, пане мер. Ви з цього забутого району не на маршрутках добираєтесь, а шкода, оцінили б всю красу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up