«Безкоштовний» проїзд на День міста: в міськраді назвали нову суму компенсації

«Безкоштовний» проїзд на День міста: в міськраді назвали нову суму компенсації
Фото з архіву редакції
  • В оприлюдненому проєкті рішення йдеться про відшкодування на суму майже 485 тисяч гривень.

  • Тепер ця сума менша майже втричі.

  • Чому так, з’ясував журналіст vsim.ua.

На сайті міськради оприлюднили проєкт рішення, який стосується безоплатного проїзду в тролейбусах на Дні міста. Документ з’явився вчора, 23 вересня. Там ідеться про те, що хмельничани не платитимуть за проїзд 26 та 27 вересня. Передбачили також, що комунальному підприємству «Електротранс» компенсують збитки — виділять 484 789 гривень.

Як з’ясувалося, проєкт рішення перед публікацією не узгодили, а плани у міськради зовсім інші. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Хмельницького Андрій Бондаренко. За його словами, безоплатний проїзд буде лише в суботу, 26 вересня. І сума компенсації складе майже 150 тисяч гривень. Чиновник також розповів, що кондукторів у тролейбусах не буде, а контролювати дотримання правил карантину має водій. Курсуватимуть тролейбуси до 12 години ночі.

Нагадаємо, що ми цікавилися думками читачів vsim.ua щодо безкоштовного проїзду на Дні міста. За результатами опитувань на нашому сайті, таку ініціативу не підтримують понад половина хмельничан. У коментарях читачі писали про те, що ці гроші варто було б витратити на інші потреби, або ж про те, що безоплатний проїзд створюватиме скупчення людей. Переглядайте результати голосувань та коментарі за посиланнями:

Відео дня

Читайте також: Звідки беруться гроші в бюджеті Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Gramotey

    дуже гарно викрутилися. сказати просто шо то помилка і все, а ми так не хотіли. але і 150 тисяч то багато

    PutnickFree reply Gramotey

    Не викрутилися, а безсоромно відмазалися, але така відмазка не проходить, виникає ще більше питань, бо в опублікованому розрахунку дуже багато цікавого, питання залишаються:
    -З кожної зібраної кондукторами гривні на зарплату кондукторам йде більше 85 коп!
    -Скільки мільйонів гривень у місяць з міського бюджету йде на компенсацію пільгових перевезень?
    -Невже за кожних два вихідних дня передбачено 134 460 пільгових поїздок і це тільки у тролейбусах?
  • PutnickFree

    Цікаве таке свято планується - водії будуть "гавкати" на пасажирів, це весело?
    Через "халявщиків" не зможуть поїхати люди яким дійсно треба можливо навіть з проїзними.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up