На Бандери насмерть збили пішохода

На Бандери насмерть збили пішохода
Фото зі сторінки dtp_khm в Instagram
  • Аварія сталася у мікрорайоні Озерна біля автозаправки «Авіас».
  • Автомобіль «Таврія» наїхав на чоловіка, унаслідок чого той помер на місці.

Сьогодні, 10 грудня, у мікрорайоні Озерна в Хмельницькому збили пішохода. Аварія сталася близько 16:00 на вулиці Степана Бандери поблизу автозаправки «Авіас». За попередньою інформацією правоохоронців, чоловік ішов по узбіччю, де на нього наїхав автомобіль «Таврія». Від отриманих травм пішохід помер на місці. Цю інформацію журналістам vsim.ua підтвердили у міському відділі поліції. Про деталі аварії розповіли в управлінні патрульної поліції. На місці ДТП працює слідчо-оперативна група. Точні обставини аварії наразі з'ясовують.

Фото прес-служби патрульної поліції
Фото зі сторінки dtp_khm в Instagram

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Оксана

    Погибший мой родной дядя.Сегодня только узнала.Земля ему пухом.
  • Олег Рудой

    Тротуар там є ( правильніше стежка). Але він у жахливому стані. А ось вище, за перехрестям , там ні стежки , ні освітлення. А до Лісових Гринівців пішки ходять сотні людей.

    Сіма reply Олег Рудой

    Зате велодоріжки, які дублюють існуючи пішохідні доріжки, свободівська влада будує із дивним завзяттям. Обдурили дурнів на Майдані, послали людей на смерть під СБУ та у Київ, а тепер тішаться. Корупціонери майданівські. Симчишина у відставку і вже давно це потрібно зробити міським депутатам, висловивши недовіру міському голові і призначивши позачергові вибори.

    Міша Заклецький reply Сіма

    Симчишин - хороший мер.  Все зробити неможливо , чи усвідомити сукупність проблем одного міста . Потрібні тротуари? Йди в приймальню до Симчишина , нехай тебе зроблять відповідальним за це питання , органцізуй роботу по спорудженню тротуарів.

    Сіма reply Міша Заклецький

    Дві паралельні пішохідні доріжки можливо збудувати, а одну пішохідну немає коштів. Де логіка? У нас таке велике місто, що Симчишин і його заступники, керівники структурних підрозділів не знають де відсутні пішохідні доріжки? Для свободівської влади важливіше піар, а не вирішення проблем виборців. Вот вся відповідь. Симчишина у відставку і за грати

    Tornike Qebadze reply Міша Заклецький

    Э нет чувак, тогда давай ему его зарплату! Что значит невозможно охватить проблемы всего города, а он когда в мэры баллотировался не знал, что будет за ВЕСЬ город отвечать? Типа, ребята, а я не при делах, я не знал. Что за детский лепет)))

    Анонім reply Tornike Qebadze

    Симчишин такой же, как Петя. Тот говорит пенсионеру: а я за пенсии вообще не отвечаю, я только за внешнюю политику и военных. И этот тоже ни за что, оказывается, не отвечает. Только на выборах соловьем поют, что тот, что этот.
  • Саша Доцюк

    І заправка "Авіас" називається!
  • Екатерина Хмельницкая

    Саме час щось ляпнути про бляхи ...

    Hnat Kubov reply Екатерина Хмельницкая

    Катя Хмель але ж ви розумієте, що тут тільки ви про це написали? І це було недоречно. Людина загинула, а ви про свої дрібні проблеми пишете під новиною.

    Сіма reply Екатерина Хмельницкая

    Саме час. Чомусь ніхто не звинувачує водія на укроблясі, а вот якби якийсь заможний збив, вірніше на пристойному авто, то вже б його зробили коментатори вбивцею всіх пішоходів

    Екатерина Хмельницкая reply Екатерина Хмельницкая

    Hnat Kubov завжди ж бляхи у всьому винні ...  Так само ні до чого посилена увага до блях у інших ДТП

    Hnat Kubov reply Екатерина Хмельницкая

    От ви й ляпнули. До чого це?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up