На Бандери “Volkswagen” збив 19-річну дівчину, яка йшла по «зебрі»

На Бандери “Volkswagen” збив 19-річну дівчину, яка йшла по «зебрі»
  • Аварія трапилась вчора, 26 жовтня. 
  • Дівчина з важкими травмами в реанімації.

Поліція встановлює обставини ДТП, в якій важко травмувалась 19-річна дівчина. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 жовтня, по вулиці Степана Бандери.

За попередньою інформацією поліції, 35-річний хмельничанин на автомобілі “Volkswagen” наїхав на 19-річну дівчину, яка перетинала дорогу по «зебрі». Трапилось все близько 18:10. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Внаслідок ДТП дівчину з травмами у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні.
За даним фактом слідчі  вже відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті  286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Відео дня

 

Читайте також: Смертельна ДТП з пішоходом на Бандери: справу передали до суду

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Roman Sv

    Щиро співчуваю дівчині!
    Водії порушують - це факт.
    Водія це не виправдовує, але... більшість пішоходів, стаючи на зебру, вважають що ввімкнули godMode, і що їх видно (в темну пору доби) за кілометр. Це не так, нажаль...
  • Vitalii Derepa

    Треба писати петицію для встановлення на світлофора за вимогою, як наприклад на пр.Миру нижще медтехнікт.
  • Оксана Красинская

    Дівчині найшвидшого одужання!
    А ситуація з освітленням єдиного переходу з масиву Обрій, де люди змушені йти по узбіччю ,ніхто не вирішує . Швидкість ,з якою пролітають авто іноді просто вражає.  Багато років щодня тут проїзджаю і цивілізація закінчується саме перед цим переходом ,далі темнота,і пішоходи завжди озираються ,ніколи не бачила тут когось в навушниках.Ледь не щороку тут когось збиває авто,і перехід тут зявився після смертельної ДТП.
  • Vlad Nadtochiy

    Співчуваю рідним та близьким дівчини,дай Бог її швидкого одужання,але пішохід також є учасником дорожнього руху.Перед тим,як вийти на проїжджу частину дорого,пішохід повинен переконатися,що його життю нічого не загрожує.Ще раз-найшвидшого одужання для потерпілої

keyboard_arrow_up