На Чорновола п’яний водій врізався в тролейбус і втік

На Чорновола п’яний водій врізався в тролейбус і втік
Фото УПП у Хмельницькій області

Норма алкоголю в крові в 12 разів перевищувала норму. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась в обласному центрі в мікрорайоні Ракове. Хмельничани повідомили на лінію «102» що на вулиці Чорновола автомобіль «Opel» в'їхав у тролейбус. Після цього водій залишив місце аварії. 

У результаті ДТП обидва транспортні засоби — і легковик, і тролейбус — отримали механічні пошкодження, кажуть в поліції. 

Патрульні знайшли та зупинили правопорушника. Під час спілкування копи помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. «Драгер» показав 2,3 проміле алкоголю в крові. Це майже в 12 разів перевищує допустиму норму.

Відео дня

На кермувальника інспектори склали адмінматеріали одразу за 4-ма статтями:

Тепер на порушника чекає чималенький штраф.

— Не нехтуйте правилами дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку! Бо накладення стягнення у вигляді штрафу, позбавлення права керуванням транспортним засобом — це найменше, що може статися з вами в такому випадку. Бережіть себе та оточуючих! Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху! — наголошують поліцейські. 

Додамо, що в період з 9 по 15 січня патрульні зупинили 12 водіїв з ознаками сп’яніння:

На усіх водіїв патрульні склали протоколи за нетверезе водіння або відмову від проходження огляду. 

Нагадаємо, сьогодні в обласному центрі на годину зупинили рух тролейбусів. Це сталося через відсутність напруги у кількох мікрорайонах. Більше про це читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olena Holubkova

    Авто має бути вилучене на потреби ЗСУ?

keyboard_arrow_up