У Хмельницькому зупинили рух тролейбусів (ОНОВЛЕНО)

У Хмельницькому зупинили рух тролейбусів (ОНОВЛЕНО)
Фото зі сторінки ХКП "Електротранс"

У різних мікрорайонах немає достатньої напруги на лініях. 

У вівторок, 24 січня, в обласному центрі зупинили рух тролейбусів. Це сталося через дефіцит електроенергії в енергосистемі, повідомляють в Електротрансі. 

— Шановні пасажири Електротранс! Через відсутність напруги в різних мікрорайонах міста рух тролейбусів неможливий, на жаль, Просимо розуміння, - йдеться в повідомленні. 

ОНОВЛЕНО:

Відео дня

Рух тролейбусів відновили. Але при дефіциті лімітів напруги випуск "рогатих" зменшили до третини. 

Додамо, що на вівторок енергетики знову зменшили доведену величину навантаження на Хмельницьку область. До того ж, крім існуючого дефіциту електроенергії в об’єднаній енергосистемі країни, ліміт знизили ще й через те, що від завтра розпочинається почергове проведення режимних замірів навантаження в операторів системи розподілу. Це потрібно для того, щоб визначити реальний обсяг електричної енергії, який потрібен конкретній області. 

У день проведення режимних замірів на тих територіях, де вони відбуватимуться, не будуть застосовувати графіки обмежень та відключень. Тож у вівторок, 24 січня, на Хмельниччині світло відключатимуть за схемою “6 через 2”. Одночасно вимикатимуть по три черги.

А як ви сьогодні добирались на роботу/навчання/по справах?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Es fero

    АГА НЕМАЄ НАПРУГИ, НЕМАЄ. НАПРУГА ЧІТКО ВЖЕ 2 МІСЯЦІ ПОДАЄТЬСЯ НА ТІ САМІ ВУЛИЦІ І БУДИНКИ. НА ІНШИХ НЕМА НАПРУГИ. БО ХТО МИ? БИДЛО, ПРАВИЛЬНО. ЗАКОРДОНОМ ЯК НАПИШЕШ В ОРГ-Ю ДЕРЖАВНУ ТО ТОБІ ВІДПОВІДЬ НАПИШУТЬ. А НАМ НЕ ПИШУТЬ, БО ХТО МИ? БИДЛО))))))
  • Лора Лорхен

    За рахунок Хмельницької обл. та іших західних областей, які цілими днями без світла, Київ уже без відключень, а ми і далі на ліміті сліпайте.
  • Валентина Дудар

    На святкові дні були і тролейбуси, і світло в домівках цілими днями, а з 23 січня кудись ділась напруга, і прильотів, дякуючи Богу, не було, брешіть вже менше, цілими днями не подаєте світло 4 черга, приватний сектор, індивідуальне опалення. Так і будемо платити  обленерго  за якість наданих послуг
  • Майя Залізнюк

    В тролейбусному парку є безпроводні тролейбуси,ну  ті що їздять по маршруту 4 і 4а. Чому їх на пускають по всіх маршрутах коли нема напруги??

    Роганська Людмила reply Майя Залізнюк

    Майя Залізнюк це якщо ненадовго відключили. 20км вони проїхати без мережі можуть. Ось якщо б спробувати на їх корпус встановити сонячні панелі для більш довгої їзди

keyboard_arrow_up