На Хмельниччині “Opel” переїхав чоловіка, який лежав на дорозі. Він помер

На Хмельниччині “Opel” переїхав чоловіка, який лежав на дорозі. Він помер
  • Дорожньо-транспортна пригода трапилася в Білогірському районі.
  • Ймовірно, чоловік був п’яним.

За минулу добу, 17 жовтня, у Хмельницькій області поліцейські зафіксували 15 ДТП. Із них усі, крім одної, обійшлися без постраждалих. Про це йдеться в повідомленні на сайті ГУ НП області у звіті про оперативну обстановку.

Ми звернулися в сектор комунікації поліції і дізналися про єдину ДТП. Правоохоронці повідомили, що вона трапилася близько 22:30 у Білогірському районі. Відомо, що на повороті до села Тростянка автомобіль марки “Opel Zafira” наїхав на чоловіка. Той лежав на проїжджій частині.

Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Його тіло відправили на судово-медичну експертизу. В поліції додають, що, попередньо, він був у стані алкогольного сп’яніння. Про вік та інші дані про нього в поліції поки не повідомляють.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валинтин Яворский

    А той що кермував, випадково  не був у стані алкогольного сп'яніння...
  • рудницкая людмила

    Но чому не заборонять алкоголь?

    Alex Cube reply рудницкая людмила

    потому что, например, я сегодня бухал -- и выжил, -- а значит дело не в алкоголе

    рудницкая людмила reply Alex Cube

    Это вы сегодня-"выжил"!Он тоже "выживал" Не жаль родных которые переживают и страдают,что вам вместо того чтобы жить и радовать вашей жизнью родных и близких,вам приятнее выживать. Пожалейте людей окружающих вас и темболее детей!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up