На Хмельниччині подорожчав проїзд у міжміських маршрутках

На Хмельниччині подорожчав проїзд у міжміських маршрутках
  • З лютого ціни на проїзд у приміських, міжміських та міжобласних маршрутках і автобусах піднявся в середньому на 20-30%. 
  • На автовокзалі кажуть, перевізники підняли тарифи, бо зросли ціни на пальне і виросла мінімальна зарплата. 

 

Поїхати до родичів у Старокостянтинів або відвідати друзів у Рівному буде дорожче. З лютого перевізники підняли вартість проїзду у приміських, міжміських та міжобластних маршрутках і автобусах. Відтепер треба буде платити на 20-30% дорожче. 

На автовокзалі № 1 журналістам vsim.ua повідомили, що в середньому ціни зросли на 5-10 гривень на приміське і міжміське сполучення. Натомість, аби доїхати до населених пунктів сусідніх областей потрібно буде заплатити на 15-20 гривень більше. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Так, якщо раніше квиток до Старокостянтинова коштував близько 30 гривень, то зараз перевізники катають вже за 38-39 гривень. Доїхати до Рівного тепер можна за 140 гривень, ще місяць тому квитки коштували по 120 гривень. 

Відео дня

Підняття тарифів мотивують тим, що зросли ціни на паливо і запчастини, а також з січня мінімальна зарплата підвищилась на 500 гривень. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Августо Піночет

    НОВА АФЕРА ВІД ХМЕЛЬНИЦЬКОІ МІСЬКОІ ВЛАДИ. Проведено "договорняк" з китайцями, про придбання в лізинг (без конкурсу), електроавтобусів для міських маршрутів. ЗАПИТАННЯ: скільки грошей на цему "заробили" собі в кишеню "підріоти" Свободівці,  Вони коли кричать про свою чесність і порядність, то аж шлунок через рот виглядає. А НАСПРАВДІ,  ЗЛОДІІ, ВЗЯТОЧНИКИ ТА ШАХРАІ.
  • Мастер Автополив

    Пусть сельские жители создают рабочие места в своих селах и поселках. И тогда не придется платить за автобус. Логично?

    Vitaliy reply Мастер Автополив

    ні, не логічно. не варто ділити людей на містян і сільських. вже поділили на схід і на захід і тепер маємо війну. те що ви наразі знаходитесь в місті (можливо) ще нічого не означає.

    Августо Піночет reply Мастер Автополив

    Шановний, Ви перед цим як писати цей комент свою температуру міряли?.
  • Катя Попик

    Щоб проїхатись у транспорті в Данії тре віддати -100 грн, Польші-22 грн в одну сторону,Франції-60 грн, Німеччині-150 грн. Люди не жаліють гроші, тому мають нормальний транспорт, чисті салони і рух згідно графіку. А наші "за 2 рубля хотять мати корабля" .

    Tornike Qebadze reply Катя Попик

    Ну так зроби середню зарплатню в районi 25000  I  згоден платити I 100 гривень, але в цiй краiнi зарплатня нiколи не дожене цiни, змирись

    Катя Попик reply Tornike Qebadze

    Нічого доплотити зі своїх паїв,які числяться на мертвих душах, чи з субсидій, які будете монетаризовувати,  ви ж не плотити за комунальні 3000 грн як в місах

    Августо Піночет reply Катя Попик

    Катю, а ти переідь в село жити, там кажуть свіже повітря. Перед тим, щоб щось писати, потрібно  на цему розумітись.  В селах за газ і т.п., теж гарно платять. А за кошти "за пай", піднімешся, як хвора на передку.

    Катя Попик reply Катя Попик

    І ше ви маєте велечезні зарплати за які не плотити податки

    Надія Гнатюк reply Катя Попик

    Катю давайте не будемо рівняти  щось із чимось.Коли вони хочуть  підняти тариф то  мають надати зручний безпечний транспорт а не той що розвалюється .
  • Михайло Білецький

    Хочу ще додати, що в Европі усі  землі, ліси, паї, річки, озера, сади безкоштовно людям не роздають так як в нас, і лише селянам , і її потрібно купити.Усі землі націоналізовані...є багацтвом усього народу, а не лише сільських узурпаторів.

    Vitaliy reply Михайло Білецький

    шуруй-те в село, отрмуй-те по 14-20 тис гривень і нікому не заздріть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up