На Хмельниччині вантажівка наїхала на чоловіка: він помер

На Хмельниччині вантажівка наїхала на чоловіка: він помер
  • Чоловік стояв біля припаркованої автівки, коли його збила вантажівка.
  • Його госпіталізували до реанімації, але врятувати так і не вдалося.
 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 червня в селищі Сатанів. 39-річний водій вантажівки з напівпричепом допустив наїзд на місцевого жителя, який знаходився на узбіччі біля своєї припаркованої автівки. Про це поінформували у Секторі комунікації поліції області.

У результаті 67-річний чоловік отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Городоцької лікарні. На жаль, за кілька годин він помер. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Відео дня

Читайте також: Нещасний випадок: на Хмельниччині чоловіка затисло власним авто 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Вадим Іваніцький

    Отак розкриють рота і стоять на дорозі , ти його маєш обіхати. Тротуари для кого поробили?
  • Іван Косин

    Коней немае,а шоферів мало.
  • Юрів Руслан

    Не розумію як стояв на узбіччі біля припаркваної автівки??? Тобто його збили на тротуарі???? На фото авто стоїть в правій полосі!!! Якщо чоловік стояв когось чекав то мав стояти на тротуарі!!!! Якщо стояв по ліву сторону свого авто то він стояв на проїзджій частині дороги!!!!
  • Ігор Гончарук

    Всі хочуть їздити по добрій дорозі, всі купують щось в магазинах(будь який товар), а хтось задумувався як ці дороги робляться(з неба не падають), де беруться товари в магазинах. Задумувались що це все завдяки вантажним автомобілям, незалежно самоскид, реф, бочка, чи штора, всі вони щось роблять. Водій в свою чергу жертвує сім'єю, своїм здоров'ям, своїм особистим часом. Ніхто ж не з нас не задумується що він їв, чи він спав, і коли був дома, біля сім'ї, біля дітей. Зараз хтось напише він вибрав сам цю професію. Так вибрав, але водієм тоже хтось мусить працювати...Перед тим як писати всяку хе...ню задумайтесь....В даній ситуації водій не винен, це буде доведено слідством.

    Ігор Гончарук reply Ігор Гончарук

    Татьяна Дзыга брит Ви пишете. Ви не судя і не слідчий, і не маєте права приймати рішення, кого садити кого ні. Не знаєте як воно було, то не пишіть бридятіни.

    Татьяна Дзыга reply Ігор Гончарук

    Ігор Володимирович Гончарук то не пишіть бред, він людину збив на смерть, а ви філософствуєте

    Ігор Гончарук reply Ігор Гончарук

    Татьяна Дзыга особа не може бути виною, якщо вину її не буде доведено. Слідство покаже. Не варто робити на перед висновки, якщо не знаєте ситуації.  А з гратами не потрібно поспішати, ми всі під Богом ходим, і ніхто не знає що буде з ним завтра.

    Саша Трач reply Ігор Гончарук

    Ігор Гончарук

    Оксана Вікторівна reply Ігор Гончарук

    Ігор Гончарук водії вантажівок не жертвують,  а працюють, заробляють гроші. Ше орден йому дайте за те, що збив людину.

    Татьяна Дзыга reply Ігор Гончарук

    Ігор Володимирович Гончарук до чого ці деферамби, якщо він збив чоловіка, ще той помер, за грати водія вантажівки, а ви пишете якийсь бред, ми всі прицюємо, жертвуєм всім  і сім’єю , і здоров’ям ... але людей не вбиваєм на смерть!

    Вова Сворин reply Ігор Гончарук

    Ігор Володимирович Гончарук молодець..

    Ігор Гончарук reply Ігор Гончарук

    Вова Сворин я і не сумнівався

    Вова Сворин reply Ігор Гончарук

    Я радий..

    Ігор Гончарук reply Ігор Гончарук

    Вова Сворин слідство, суд встановить хто буде відповідати.

    Ігор Гончарук reply Ігор Гончарук

    Вова Сворин а може ТИ

    Вова Сворин reply Ігор Гончарук

    Ігор Володимирович Гончарук може ти вiдповiсиш за смерть людини?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up