На Хмельниччині влаштували імпровізований концерт у черзі до АЗС

На Хмельниччині влаштували імпровізований концерт у черзі до АЗС

 

  • Всюди в області  є довжелезні черги до заправок. 

  • Дефіцит пального змушує автовласників вчитися розважати себе під час очікування.

Ціни на пальне “відпустили у вільне плавання”. Скасовано державне регулювання його вартості, кількість спецтранспорту, що завозить пальне в Україну, помітно зросла. Попри це, бензину та дизельного пального на автозаправках відчутно не побільшало.

Процес постачання пального в Україні налагоджується повільно, тож автовласникам, як і раніше, доводиться спочатку шукати АЗС, де можна заправитися, а потім чекати своєї черги. Іноді – годинами.

Вартість пального зросла майже вдвічі, але охочих заправитися – більш ніж достатньо. Питання “Де є пальне?” вже стало звичним та традиційним у багатьох місцевих групах у соцмережах.

Відео дня

Наразі дізнаватися актуальну інформацію про наявність пального та черги на АЗС можна через спеціально створені телеграм-канали.

В одній з таких спільнот автовласники щодня обмінюються інформацією про те, чи є пальне на заправці, яка його вартість і наскільки довга черга.

Окрім того, хмельничани продають пальне поза заправками. Так водії можуть не стояти в довжелезних чергах на АЗС.

Автовласники, які все ж обрали черги,  не втрачають надії на те, що їм таки пощастить заправити автівку. Окремі з них розважають себе та інших, як тільки можуть. До прикладу, співають пісень. 

Відео невеличкого імпровізованого концерту на  АЗС поширила хмельничанка Ірина Шепель на своїй сторінці у Фейсбук.

Його можна переглянути за посиланням тут.

“Черга на АЗС! Нас не здолати!” - написала Ірина.

Читайте також:

“Куплю бензин”: за скільки в Хмельницькому продають пальне поза АЗС

 Хмельничанин пропонує перейменувати місто на Проскурів. Що ви про це думаєте? (ОПИТУВАННЯ)

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Таня Кузакова

    В такій черзі і авто можна продати 🚗
  • Анжеліка Вегеш

    Самі водії роблять цей ажиоташ робіть висновки навіщо стояти в оснрідях годинами а потім жалітися ,маршрутки їздять в різні райони пересідайте на маршрутки і буде дешевше ситуація в країні тяшка бензину нехватає на всю Україну ви як діти малі це що Україна завозить бензин чи що це заграничний бензин і все остальное паливо ,там заграницею так не встигають на катувати бензин скоро скажуть що і їм не хватає то тоді і будуть вам пальне що вся Україна буде пішки ходити або їздити на велосипедах самокатах ітд .Самі вині бо як би зразу були заправлятися як до війни то би хватило би всім а зараз що маєте то маєте в мене теж є машина яка стоїть вже другий місяць без бензину нічого чоловік зо села добкраєця велосипедом а потім маршуткую і я теж добираюся на роботу автобусом нічого не в мерли 😉
  • Читач62

    Воювати навчились,а допомогти ,плече пiдставити не доводячи до повного зубожiння пiд мирним небом ще не умiемо.Господь втомився вiд нас ЛЮДИ
  • Алік Володимирович

    То що, 73?
    Хто наживається на війні? Вже місяць.
    За готівку.
    Без чеку.
    Скільки треба.
    Вас чесно попереджали:
    Я ваш вирок! Думай те!

    Дзвоніть до сонцесяйного.!
    Кричіть до сонцеликого!
    Повідомте людину року?
    Він не в курсі!!!

keyboard_arrow_up