На Хмельниччині водій «BMW» під наркотиками тікав від поліцейських

На Хмельниччині водій «BMW» під наркотиками тікав від поліцейських
Фото - Шепетівське районне управління поліції
  • Інцидент трапився у Нетішині. 
  • На 27-річного чоловіка склали три протоколи.

На Хмельниччині водій “під кайфом” порушив правила дорожнього руху і намагався втекти від поліцейських. Випадок трапився вчора, 26 січня, у Нетішині. Екіпаж сектору реагування патрульної поліції помітив автомобіль «BMW» з технічними несправностями. Сам водій не зупинився на вимогу поліцейських, а навпаки почав тікати.

Як повідомляють у Шепетівському райуправлінні поліції, чоловік порушив правила маневрування, внаслідок чого ще й скоїв ДТП - протаранив транспортні засоби, що рухались у попутному напрямку. Однак і це 27-річного водія не зупинило. Він залишив авто і почав тікати. Вже за кілька хвилин правоохоронці його наздогнали. Під час втечі поліцейські помітили, як водій викидав вміст своєї барсетки. Серед цих речей знайшли пакет з порошком. Ймовірно - наркотичним. 

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка перевірили на стан наркотичного сп'яніння в лікарні. Виявилось, що 27-річний житель Нетішина перебував під дією марихуани.

Відео дня

На горе-водія склали відрази 3 протоколи за статтею "Керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння",  "Невиконання вимоги про зупинку" та "Порушення ПДР, що спричинило ДТП без потерпілих" КУпАП.

А за фактом зберігання наркотиків в районному управлінні відкрили кримінальне провадження. Вилучені речовини направили на експертизу.

Читайте також:

Момент зіткнення "BMW" та авто ДСНС на Озерній. На кого склали протокол?

На Озерній 22-й автобус в’їхав у тролейбус

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Николай Маник

    Смішно читати наш закон щодо 130статті це маячня на рахунок маріхуни  один раз покурив  і 3 тижні в сечі  тримається і коли тебе зупинили і тест показує що людина курила, а не то людина  під впливом маріхуани.  в цілому світі курять але тільки у нас вважають шо ти під впливом тгк.

keyboard_arrow_up