На Хмельниччині загинули чоловік та жінка з Запоріжжя

На Хмельниччині загинули чоловік та жінка з Запоріжжя
Фото - з сайту поліції Хмельницької області
  • Смертельна ДТП трапилась на трасі “Стрий-Знам’янка”.
  • Автомобіль “Renault” врізався в “Opel”.
  • Винуватця трагедії затримали.

Вчора, 3 травня, поблизу села Чабани Хмельницького району трапилась ДТП. Близько 12.00 на трасі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» автомобіль “Renault” виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся з “Opel Astra”. У салоні “Opel” перебував водій - 50-річний мешканець Запоріжжя та двоє його пасажирок 36 та 47 років. Водій загинув на місці. Жінок доправили до реанімації обласної лікарні. Однак, старша жінка не вижила

Водія “Renault” затримали на місці. Ним виявився 48-річний мешканець Кропивницького. Проти порушника відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ. Водію загрожує до 10 років ув’язнення, повідомляють в поліції Хмельницької області.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач50

    Треба обов'язково переглянути покарання і штрафи.

    За серйозні порушення мають бути такі штрафи щоб винуватець рік на сухарах сидів і конфіскація авто, а за смерть при аварії має бути покарання як за вбивство по іншому цих дятлів не навчиш нормально їздити.

    xMisha -_- reply Читач50

    Ты же не знаешь всей ситуации, если человеку плохо стало во время поездки и из-за этого случилась авария
  • Алла Яцусь

    Боже бережи усіх водіїв в дорозі
  • Александр Колесник

    Немає поліції, не можна реєстраторів, через села печуть за сотню, обгони на закритих поворотах, обгони через дві суцільні, обгони справа по асфальтованій обовивині.... Це лише квіточки з того, що недоводії не просто не дотримуються правил, вони не шанують закон. Ей, ПДР у воєнний час ніхто не відміняв.

keyboard_arrow_up