В страшній ДТП на Рівненщині є загиблі з Хмельниччини

В страшній ДТП на Рівненщині є загиблі з Хмельниччини
Тут і далі - фото Нацполіції
  • Аварія сталась на трасі “Київ-Чоп”
  • Зіштовхнулися маршрутка, мікроавтобус та бензовоз.
  • Є загиблі та постраждалі. 

Вчора, 3 травня, близько 19.20 неподалік села Ситне Дубенського району трапилась аварія. На трасі “Київ-Чоп” зіткнулися бензовоз «Mercedes» та мікроавтобус «Mercedes Vito». Водій мікроавтобуса хотів зробити обгін, виїхав на зустрічну смугу та врізався у «Mercedes», який мав цистерну з пальним.  Від удару бензовоз виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автобусом «Neoplan» та з’їхав у кювет, де за мить вибухнув. Вогонь знищив також маршрутку та мікроавтобус. 

У маршрутці, за інформацією Нацполіції, перебувало 35 людей віком від 17 до 69 років. З них 34 пасажири та водій. Прямували за маршрутом «Харків-Зґожелець» (Польща)

Відео дня

У ДТП загинуло 26 осіб. З них 24 пасажири та 2 водіїв (мікроавтобуса та автобуса). Ще 12 осіб отримали травми - 11 пасажирів та водій бензовозу. Особу загиблого водія мікроавтобуса поки не встановили. 

В поліції повідомляють, що усі учасники ДТП із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей.

Дізнатися інформацію про рідних чи знайомих, які могли бути учасниками аварії можна за номером 067 675 42 92.

Зараз на місці події рух вже повністю відновлено. Комунальники ремонтують покриття. 

За фактом смертельної ДТП слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 286 ККУ.

Читайте також:

Біля обласної лікарні буде ускладнений рух. Чому і коли саме?

8 років за ґратами проведе винуватець смертельної ДТП біля Хмельницького

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Сухофрукти Сухофрукти

    🆘Учора в Рівненській області сталась наймасштабніша дорожньо-транспортна пригода за останнє десятиліття, яка забрала життя 27 українців! Зіткнулися мікроавтобус, бензовоз і рейсовий автобус, неподалік від села Ситне, Дубенського району. Із 38 громадян вдалось вижити лише 12 особам. Наймолодшому пасажиру автобусу, який пережив це страхіття, 1 квітня виповнилось тільки 17 років! Проте його травми та пошкодження майже не сумісні з життям! У нього ще є шанс, якщо ми допоможемо!  

    😭17 річний Вадим Скрипець втратив батька у грудні минулого року. Із рідних у нього була мати та тітка. У зв’язку з війною, хлопець прийняв вольове рішення: евакуювати матір до сусідньої Польщі. З Ніжену сім’я відправилась до Києва, звідки вирушила у напрямку Львова, мабуть, в останню поїздку в своєму житті…

    📍О 20:00 водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, який спричинив ДТП, здійснював маневр обгону іншого транспортного засобу: виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом. В бензовоз також в’їхав автобус, у якому були Вадим із матір’ю. Транспортний засіб відразу спалахнув. Люди опинилися у пастці. Вони намагалися вибратися якомога швидше, доки у них ще була можливість.

    🔥Вадим не міг покинути матір, єдину рідну людину, яка залишилась у нього на цілому світі, свою сім’ю! До останнього він боровся за її життя, намагаючись витягнути її з полум’я. Надивлячись на нелюдський біль від опіків, юнак намагався врятувати матір, доки було сил, доки ще міг встояти на ногах…Мати померла на місці, а Вадим отримав 60% опіків тіла.

    🏥Наразі хлопець знаходиться в опіковому центрі у м. Рівне. Поруч з ним його тітка Олена, сестра матері Вадима. Жінка, ледве стримуючи сльози від втрати однієї близької людини, бореться за життя іншої. За попередніми оцінками, Вадиму потрібно зробити чимало коштовних операцій, які, щонайменше, коштують непомірну для сім’ї суму — майже 50 000 доларів США. В умовах війни знайти такі великі кошти вкрай важко, практично не можливо.

    ❗️Йому 17… У нього ще все життя попереду, він ще може жити, радіти перемозі України над агресором, створити власну сім’ю у вільній і незалежній Україні 🇺🇦, якщо ми допоможемо! Друзі, Ви можете дати йому надію на життя, сили, щоб боротись далі!

    🙏У кого є можливість допомогти ось номер картки, на яку тітка збирає кошти на лікування Вадима:

    ПриватБанк
    4149 4998 0786 2394
    Тилицький Ігор Вітальович

    ☎️Якщо ви можете надати додаткову допомогу, залишаю Вам контакт тітки хлопця Гармаш Олени:
    +38 068 236 95 39

    🙏Просимо МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ! Вірю, що разом нам вдасться подарувати хлопцю життя, та у нього буде майбутнє, на яке він заслуговує!

    #Ukraine #Рівне #допомога #аварія
  • Микола Максимчук

    Царство небесне буде тим хто прийняв Христа. Інші підуть в пекло
  • Жанна Лисиця

    БОЖЕ..БОЖЕ...БОЖЕ..БОЖЕ...БОЖЕ..БОЖЕ....БОЖЕ...БОЖЕ...БОЖЕ...БОЖЕ...ЗА ЩО ТАКА БІДА ЛЮДЯМ....😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
  • Svetlana Beloys

    Вічна пам"ять. Царство небесне .

keyboard_arrow_up