На Хмельниччині зіткнулися 3 легковики та вантажівка. Є постраждалі

На Хмельниччині зіткнулися 3 легковики та вантажівка. Є постраждалі
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Зіткнулися “ГАЗ”, “Hyundai”, “Suzuki” та “Opel”. 

  • Удар був такої сили,  що вантажівку знесло на узбіччя. 

  • Постраждали двоє людей. 

Дорожньо-транспортна пригода сталась у вівторок, 27 грудня. Близько 11:30 на трасі сполученням «Стрий — Знам’янка — Ізварине» неподалік села Кудринці зіткнулися одразу 4 автомобілі. Про це повідомляють у поліції

Спершу зіткнулися «Hyundai» під керуванням 40-річної водійки та «ГАЗ», за кермом якого перебував 58-річний житель Кам’янець-Подільського району. Після цього «ГАЗ» зіткнувся ще з двома легковиками — автомобілями «Suzuki» та «Opel». Від удару вантажівку знесло на узбіччя та частково перехилило. 

У ДТП постраждали двоє людей: водійка та 47-річна пасажирка автомобіля «Hyundai». Вони отримали травми та потрапили до Хмельницької обласної лікарні.

Відео дня

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження info і наразі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, вчора біля Малиничів сталась потрійна ДТП. Також зіштовхнулися два легковики та вантажне авто: “ЗІЛ-130”, “Hyundai Tucson” та “Suzuki SX4”. “ЗІЛ” знесло на узбіччя, а водійку та пасажирку “Hyundai” затисло в понівеченому авто. В аварії постраждала 13-річна дитина. Читайте про це за посиланням. 

Рятувальники застерігають водіїв бути пильними та уважними на дорозі, адже маленька помилка може коштувати здоров’я та життя. Під час ускладнення погодних умов стежити за дорожньою обстановкою та дотримуватись правил дорожнього руху. Пішоходів закликають переходити дорогу лише у встановлених місцях та використовувати світлоповертаючі елементи.

— Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними, обережними та за необхідності звертатись на лінію 102, — додають в Службі автомобільних доріг в Хмельницькій області.

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Рекомендації для пішоходів:

До слова, в Укравтодорі додають, що перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центр Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up