На Вінницькому шосе водій «Renault» збив 14-річного хлопця

На Вінницькому шосе водій «Renault» збив 14-річного хлопця
  • За вихідні у Хмельницькому зареєстрували дві ДТП з потерпілими.
  • В одній з них постраждав підліток. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 25 грудня, по Вінницькому шосе. Там близько 18:35 під колесами автомобіля «Renault» опинився 14-річний хлопець. 

За інформацією поліції, 29-річний водій наїхав на підлітка, який який перетинав проїжджу частину. Внаслідок ДТП хлопець отримав травми. Його госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні.

Ще одна аварія з постраждалими трапилась 24 грудня поблизу села Малиничі. Там зіткнулись легковик «BMW» під керуванням 27-річного чоловіка та «Mercedes Sprinter», за кермом якого їхав 38-річний житель Одещини. Як наслідок, двоє водіїв отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Відео дня

В обох випадках слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

ДТП поблизу села Малиничі

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Антоніна Кушнірук

    Там встановили світлофор,піший перехід,чому ще дось там не працює той світлофор???зебра...а летять як скажені,даже не призупиняється водії

keyboard_arrow_up