На Тернопільській перекинувся автомобіль Chery, водій втікав від поліції

На Тернопільській перекинувся автомобіль Chery, водій втікав від поліції
Фото @dtp_khm
  • ДТП сталася сьогодні, 11 березня, по вулиці Тернопільській.
  • Автомобіль на швидкості врізався в дерево і перевернувся.
  • Водій відмовився від огляду на стан алкогольного сп’яніння.

Аварія сталася сьогодні, 11 березня, близько 17-ї години по вулиці Тернопільській 18/1. На службу 102 надійшов виклик від громадян про те, що чоловік у стані явного алкогольного сп’яніння сідає за кермо автомобіля "Chery Tiggo". Екіпаж патрульної поліції виїхав на виклик. Водій вже встиг проїхати близько ста метрів. Патрульні наказали водієві зупинитися, проте він проігнорував правоохоронців і почав тікати.

На швидкості автомобіль врізався в дерево та перевернувся. 25-річний водій не постраждав. Проходити "Драгер" чоловік відмовився. Патрульні доправили молодика до медичного закладу для проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння, де він повторно відмовився від огляду. Інформацію про це журналістам vsim.ua повідомив речник управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роман Мартинюк.

На водія склали протоколи відразу за трьома саттями Кодексу України про адміністративні правопорушення: 124 (ДТП без потерпілих), 130 (відмова від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння, як на місці так і в медичному закладі) та за чстиною другої статті 122 (невиконання вимоги про зупинку).

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • kozirniy

    Вже навіть і серед білого дня п'яні їздять... це вже повна ЖОПА
  • Oto Moto

    Мусорки должны были оценить ситуацию, и не устраивать гонки возле школ и садиков, а например ,прижать его в таком месте, где всё будет на отлично.,
    Но они же НИКАКИЕ.
  • Olena Sosnina

    Я бажаю йому здохнути!!! Від усього серця!!!

    Сергей Красноокий reply Olena Sosnina

    Вова Школьников ну якби він вбив зо п'ять дітей то Ви б йому ще свічечку за здравіє поставили?

    Вова Школьников reply Olena Sosnina

    Сергей Красноокий причому тут шкода, просто не можна проклинати людей

    Сергей Красноокий reply Olena Sosnina

    Вова Школьников тіпа а вам шкода тварину?

    Вова Школьников reply Olena Sosnina

    Olena Sosnina Думайте що пишете

    Алеся Шевчук reply Olena Sosnina

    Ого……неможна бажати людям зла!
  • Свєта Красноока

    Який жах, там діти зі школи і з садочка  йдуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up