На Інститутській перекриють рух до 2 березня: як ходитиме транспорт

На Інститутській перекриють рух до 2 березня: як ходитиме транспорт
  • На тепломережі трапилась аварія. 

  • На час виконання ремонтних робіт рух по Інститутській перекриють. 

  • Вулицю перекриють з 20.00 1 березня по 6.00 2 березня. 

В обласному центрі трапилась аварія на тепломережі. Це сталось в Південно-Західному мікрорайоні. Поки комунальники відновлюватимуть мережу, рух транспорту вулицею Інститутською перекриють. Про це інформують в міській раді

Зазначено, що тепломережа проходить проїжджою частиною дороги по Інститутській. А саме на ділянці від будинку № 17 в напрямку буд. № 20, поблизу зупинки «вул. Інститутська». Рух на цьому відрізку буде заблокований із 20:00 години 1 березня по 06:00 годину 2 березня.

При цьому громадський транспорт (тролейбуси та автобуси) курсуватимуть в напрямку центру міста та у зворотньому по вулиці Тернопільська. Власників авто просять звернути на це увагу і заздалегідь спланувати свій маршрут.

Відео дня

Як курсуватиме громадський транспорт

Які тролейбуси та автобуси змінять маршрут: 

Нагадаємо, раніше ми писали, що  у Хмельницькому також на два дні змінять п’ять тролейбусних маршрутів. 2 й 3 березня комунальники зрізатимуть аварійні дерева на ділянці від Старокостянтинівського шосе до вулиці Свободи. Через це на ці 2 дні тролейбуси №1, №5, №9. №17 та №56 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Як саме — читайте за посиланням

Також в Кам’янці-Подільському перекриють рух через залізничний переїзд по вулиці Князів Коріатовичів. Це зроблять 2 березня. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up