На Львівському шосе легковик в’їхав у паркан районної лікарні

На Львівському шосе легковик в’їхав у паркан районної лікарні
  • Аварія сталася сьогодні вранці, 28 жовтня.

Біля Хмельницької районної лікарні, що на Львівському шосе, стала ДТП. Легковик в’їхав в огорожу медичного закладу. Це сталося близько 09:00 сьогодні, 28 жовтня. Фото з місця події було опубліковане на сторінці dtp_khm в Instagram.

Інспектор управління патрульної поліції Вікторія Тимощук повідомила журналістам vsim.ua, що водій не поставив авто на «ручник», і внаслідок цього скотився до паркану.

— Водій керував транспортним засобом «Лада», не вжив заходів щодо недопущення його самовільного руху, не поставив на стоянку на гальмо, внаслідок чого автомобіль здійснив самовільний рух та здійснив наїзд на нерухомий об’єкт, а саме паркан Хмельницької районної лікарні. Внаслідок цього автомобіль отримав механічні пошкодження та було завдано матеріальної шкоди. Травмованих на місці події немає. Було складено протокол за 124 статтею КУпАП, — повідомила поліцейська.

Відео дня

Довідка. Стаття 124 КУпАП. Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, — тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Читайте також: На Бандери «Volkswagen» збив 19-річну дівчину, яка йшла по «зебрі»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Читач57

    Хто розуміє той і зрозуміє! Льотчик - зальоьотчик.
  • Тася Шин

    А вона вперед котилася чи назад🧐....бо шото тут нє то🤔
  • Сергей Турчинский

    Напевно паркан вів себе агресивно, вирішив його наказати.
  • Тетяна Свірщ

    Понаставляють тих парканів🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

keyboard_arrow_up