На Озерній "Lanos" збив чоловіка

На Озерній "Lanos" збив чоловіка
  • Ввечері 19 листопада на виїзді з вулиці Озерної "Daewoo Lanos" збив 65-річного хмельничанина.
  • За попередньою інформацією, чоловік переходив дорогу в невстановленому місці.
  • У результаті ДТП пенсіонер отримав травми.
  • Наразі тривають слідчі дії.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 19 листопада, близько 21-ї години на перетині вулиць Озерної та Панаса Мирного. 23-річна водійка "Daewoo Lanos" збила 65-річного хмельничанина, який перетинав дорогу в невстановленому місці.

У результаті ДТП пенсіонер отримав травми. У нього діагностували перелом лівої ноги.Чоловіка госпіталізували. 

Як зазначили у ГУНП у Хмельницькій області, по факту ДТП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини ДТП. 

Відео дня

Читайте також: Вночі у Раковому п'яний на "Volkswagen" влетів у паркан

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Владимир

    Мужик такой "мне 65 я знаю что делаю", но толку то. Посмотреть налево и направо... хотя что я пишу, люди на пешеходном переходе этого не делают, тоже думаю что что "бессмертные".
  • Юлия Антонюк

    Такі в нас суперечливі закони, що водій винен у будь-якому випадку (по даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом). Притому, що порушила правила дорожнього руху не особа, що керує транспортним засобом.
  • Татьяна Ховаева

    Машина не ..... , а давит!ходят те пешеходы  где себе придумают
  • Oleksandra Sergeyevna

    А де протокол на пішохода ? Деякі люди думають що вони безсмертні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up