На Озерній п’яний водій «Mazda» в’їхав у «Volkswagen»

На Озерній п’яний водій «Mazda» в’їхав у «Volkswagen»
  • Внаслідок аварії двоє людей постраждали.
  • Ймовірно, що водій «Mazda» їхав на «червоний».

Дорожньо-транспортна пригода сталася у вечір п’ятниці, 21 квітня. Близько девятої години на перехресті вулиць Озерна і Бандери зіткнулися «Mazda» та «Volkswagen». Внаслідок аварії травмувалися водій і пасажир останнього авто.

Після аварії 47-річного водія «Mazda» відвезли в медичний заклад для проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння. «Драгер», як повідомляють патрульні, показав 0,87 проміле (допустима норма 0,2). У поліції також зазначають, що ДТП могла статися через порушення водієм правил дорожнього руху. Мовляв, очевидці повідомили, що «Mazda» їхала на червоний сигнал світлофора. Інформацію перевірятимуть слідчі.

Нагадаємо, що цього ж дня й теж близько дев'ятої вечора на Кам'янецькій збили підлітка, який переходив дорогу на "зелений".

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (53)
  • Дмитрий Выприцких

    А теперь по порядку:

    1.алкотест показал превышение нормы

    2. Скорость явно была не 60 и даже допустимых 70 км в городе. Явно больше 100км/ч.Это понятно и без экспертизы.

    Объективно оценивайте ситуацию.

    Тут виноваты оба, один не успел повернуть по причине притупленной реакции спровоцированной алкоголем,а второй по причине сильного превышения скорости.

    Я был на месте аварии и видел весь этот бардак.

    Мне даже друзья водителя Vw пытались доказать что с какой хотим скоростью такой и ездим.

    Оба получили по заслугам.

    Водить автомобиль в нетрезвом виде и с превышением скорости не позволено никому.

    А главное что живы остались.

    Хороший урок на будущее!!!!

    Аня Іванова reply Дмитрий Выприцких

    16.5. У разі подання сигналу регулювальником або ввімкнення сигналу світлофора, що дозволяє рух, водій зобов'язаний дати дорогу транспортним засобам, що завершують рух через перехрестя, а також пішоходам, які закінчують перехід.



    16.6. Повертаючи ліворуч або розвертаючись при зеленому сигналі основного світлофора, водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу трамваю попутного напрямку, а також транспортним засобам, що рухаються в зустрічному напрямку прямо або повертають праворуч.

    Николай reply Дмитрий Выприцких

    Водитель Мазды, как раз и начал поворачивать не пропустив встречный движущийся автомобиль. И что то я не помню что б там на месте кто то доказывал что то. Но очень хорошо помню как сторона мазды хочет уйти от ответственности. Вот это я считаю бардак. И вообще какая речь о скорости, судите по разбитым автомобилям? Посмотрите тесты удара авто при скорости 60км/ч. А именно марки фольцваген венто он же гольф. И зачем что то писать не зная как было на самом деле. В этом городе как раз больше бардак не пролезет.
  • Наталія

    Водій Мазда був тверезий. Він взагалі не вживає. Хлопці обидва 24річні з VW були тверезі? На якій швидкості, шановний автор статті, рухались хлопці? Де гальмівний шлях? 150? 200? Де ця інформація? На місці водія Мазди міг бути будь який громадянин і він був би винен! Нічого в нашій країні не змінилось! Нічого!

    Николай reply Наталія

    О чем ты можешь говорить. Тебя даже не было на аварии. И кого выгораживаешь, пяного водителя, который потом пытался скрыться с места дтп. Скорость? Как ты можешь судить о скорости. Если водитель Мазды поворачивал и не пропустил Фольцваген. Да и о каком оправдании можно говорить, водитель Мазды сел за руль в алкогольном опьянении, о чем есть свидетили этого, а так же експертиза полицейских. Ребята в больнице лежат после поступка человека который сел в алкогольном опьянении за руль. Ребята из за неадекватного пьяного водителя на Мазде,  могли лишиться жизни. Правда всегда одна, ее не изменить словами!!!

    Дмитрий Выприцких reply Николай

    На счёт пьян это под вопросом....

    А вот то что Vw летел -вот это факт.

    Тормозного пути нет... да и машины в очень интересном состоянии

    Николай reply Дмитрий Выприцких

    То что вот как раз алкоголь это факт. Уход от ответственности и непорядочности после случившегося это тоже факт. Скорость, чем вы глазами меряете? Если бы там была скорость большая как вы пишите, поверте, живых не осталось бы.  Состоянии машины? Повторюсь посмотрите краш тест при скорости 60км/ч именно этих автомобилей. Или может ссылки Вам скинуть для познаний общего развития?

    Аня Іванова reply Дмитрий Выприцких

    Ви давали покази?

    Аня Іванова reply Дмитрий Выприцких

    А чого під питанням? Поліція зафіксувала при свідках значить немає ні яких питань,ви напевно не всю статтю прочитали в нього 0,78 проміле…перечитайте будь ласка уважніше і поставте "крапку" після слова проміле

    Аня Іванова reply Аня Іванова

    Вибачаюся 0,87

    Наталія reply Николай

    А ты был? Он был трезв. И точка. А на счёт красного светлфора бред. Если Мазда поворачивает налево на красный- то вольцваген едет на какой? На фиолетовый?

    Наталія reply Наталія

    Кто пытался скрыться? У тебя температура? О чём ты? Бред.

    Николай reply Наталія

    А кто вообще говорил о красном светофоре? Фиолетовый!? не слышал о так цвете светофора.  И я был на аварии и более, это случилось на моих глазах. И повторюсь что да Вы питаетесь уйти от ответственности, выгораживанием пяного водителя. Температуры нету, так как здоровый, а тем более адекватный человек. Скрыться пытался водитель Мазды, есть так же видео этого процесса, и еще раз повторюсь, свидети этого процесса. Правда одна, ее не бывает много.

    Наталія reply Николай

    "Авария на моих глазах" ??... Водитель или пассажир вольцвагена?

    Наталія reply Николай

    Никто от ответственности не уйдёт. Не удивлюсь, что случайные прохожие оказались знакомыми ребят из вольцвагена? Смешно.

    Передай ребятам--что на таких скоростях они далеко не уедут. Сегодня Мазда- преграда..завтра твоя машина. И Слава Богу если только железо!

    Всё, что делаете за спиной людей- делаете на глазах у Бога! Запомни

    Николай reply Наталія

    Передать не смогу, так как не имею связи с ними, но обьязательно найду способ связаться чтоб поддержать и помочь их здоровью. А скорость? Кто Вам такое сказал? Водитель Мазды который сел за руль пяный и не в адеквате за рулем? Он в состоянии алкоголя за рулем, а это угроза жизни других граждан.  И по поводу акцента "Запомни"!!! Мне запоминать не нужно так как я это знаю. Что не скажешь о Вас.

    Наталія reply Николай

    Скорость видна по характеру повреждений. Ударил же вольцваген..разнёс всё в пух и прах на скорости 60км? Скорее всего именно скорость помешала ему избежать удара..

    На счёт свидетеля. Уже конечно не знакомы.. у как по другому.. Вопрос к человеку авария у которого произошла на глазах: кто вызвал полицию? кто подбежал к ребятам узнать что с ними? Или Вы свидетель, который сидит в кустах

    Аня Іванова reply Наталія

    Скоріше всього помішало vw автомобіль мазда( з п'яним водієм)який виїхав на зустрічну смугу ( та хоть vw їхав би 300 км/год мазда по всім правилам повинна була пропустити його чи мазда вїжає тільки в ті машини в яких велика швидкість , а ті які рухаються не швидко вона в них не вїжає)

    Наталія reply Аня Іванова

    Мазда не в'їжджала. По фото видно, що в мазди побитий бік, починаючи із дверки пасажира..тобто в'їхали у нього..чи Ви щось інше бачите? VW протаранив, хоч правила не забороняють зупинитись чи хоч призупинитись при перешкоді на шляху. Я водій з 20-річним стажем скажу одне- добре, що всі живі! Швидкість, шановні, зробила своє. Ви говорите про 300? Схаменіться! Перевищення швидкості - порушення ПДР, яке суттєво впливає на здатність зреагувати на будь-яку ситуацію..

    Аня Іванова reply Наталія

    А як ви знаєте чи живі чи ні? В ЗМІ була якась інформація ?

    Наталія reply Аня Іванова

    Почитайте коментарі. 'Свідок' писав вище..я зрозуміла, що живі всі.

    Аня Іванова reply Наталія

    А в якому вони стані ?сильно травмовані? Чи все обійшлось?ви десь читали чи може чули ?

    Наталія reply Аня Іванова

    Ні не чула.

    Аня Іванова reply Наталія

    Добре водій зі стажем, як що ви на головній дорозі(в цьому випадку з 2-Ох сторін був зелений колір сфітлофору) і хочете повернути ліворуч ви пропускайте зустрічний рух автомобілів ?

    Наталія reply Аня Іванова

    Головна дорога - буває тільки на нерегульованому перехресті /це Вам для справки/. А на регульованому світлофором- Так, я пропускаю, якщо вони є. І ще більше скажу, я пропускаю тих водіїв, які уже виїхали на перехрестя для завершення маневру, а не йду на таран, бо я тут їду!

    Аня Іванова reply Наталія

    Ні! Водій повинен трезво дивитись на ситуацію,як що водій бачу що він не встигне проїхати перехрестя то треьа пропусти зустрічний рух на мою думку це правельно та й в ПДР так написано ,а не так "я виїхав на перехрестя перший значить ви всі мене пропускайте" я гадаю що це не правельно.    2 фото про дану ситуацію водій пропускає зустрічний рух.

    Наталія reply Аня Іванова

    Анечка, швидкість вирішує все! Є такі 'призрачные гонщики'. Не сідайте до таких в авто..життя одне.

    Надобраніч.

    Аня Іванова reply Наталія

    Я й до таких стараюсь не сідати і сама ,стараюсь не на рушати ПДР.

    Добраніч.

    Наталія reply Аня Іванова

    Молодець! Оце правильно.

    Наталія reply Аня Іванова

    Водій виїжджає на перехрестя, коли немає зустрічного транспорту, водій не може бачити авто, яке, як Ви кажете, рухається хоч 300.. Його в момент виїзду на перехрестя просто немає! Таку ситуацію Ви зовсім не враховуєте? Це він летить 50метрів за секунду..видимість перехрестя- 20м. Що далі по Вашому? Як правЕльно?

    Аня Іванова reply Наталія

    НУ так треба враховувати і таке, тому треба робити поворот максимально уважно і обережно .

    Нарахунок швидкості не думаю що він дуже бистро летів бо по фото видно що машина старенька і не спортивна, що б на ній літати

    А як що я не помиляюсь то на тому перехресті (т образному) видимість хороша ну як пише поліція що водій був пяний і в нього були виявлені проміле то так понятно,що  видимість не дуже)

    Наталія reply Аня Іванова

    Я по фото не бачу, що старенька.. де Ви бачите? На рахунок 300..Ви мені написали- я привела аргументи, якщо шалена швидкість.. тепер кажете, не летів.  Видимість -- там горбок здається..на рахунок освітлення не пам'ятаю..

    Головне! В Євросоюзі швидкість у містах 50км на год дозволена. 51км- вже порушення..оце правильно..при такому швидкісному режимі- аварійність зводиться до мінімуму.. А головні дороги, другорядні..там кожен водій, який рухається по головній дорозі, і бачить, що на другорядній хоче виїхати авто- то він обов'язково його пропустить! Завжди. Вихованність, етика водіїв.

    Аня Іванова reply Наталія

    За 300км/год я не підтверджувала!(говорила що хай би 300 їхав )

    Горб:5 метрів і 150 велика різниця(там затяжний горб) на щот освітлення… біля заправки є освітлення та й було це біля 21-ої година не глубока ніч.



    За Європу з вами згодна там все впорядку в місті машини не літають(тільки на авто банах мені зустрічались) ) та й там як що п'яний відразу в тюрму відправляють і він відповідає по всій законам. Я би на місці молодих хлопців( які були в машині vw) робила би все щоб ті сиділи в тюрмі (мазда) ну це моя думка і мої позиція.

    Наталія reply Аня Іванова

    В Європі не відразу в тюрму- а штраф і права на рік..якщо перевищує проміле допустиме..а ось,наприклад, у Англії допустиме проміле 0.8. А швидкість так само 50.

    Наталія reply Аня Іванова

    Якраз освітлення біля заправки допомагає з горба побачити перешкоду! Воно освітлює саме перехрестя.

    Николай reply Наталія

    Нет! Я водитель автомобиля который ехал взади. В кустах? Интерестная у Вас позиция мышления...

    Наталія reply Николай

    Нет ответов на мои вопросы.

    ???

    Николай reply Наталія

    Я за ложь не отвечаю. Это Ваша позиция.

    Николай reply Николай

    Да и кому нужно будет ответить на вопросы, я отвечу. Правда одна

    Наталія reply Николай

    Какую ложь? Не поняла. Кто вызвал полицию? Кто подбежал? Вам, как свидетелю, это стандартные вопросы.

    Николай reply Наталія

    Стандартные вопросы))) Смешно выглядите Наталья. На вопросы я знаю кому нужно ответить, ну уж точно не тебе. Я 15 лет за рулем и видел неоднократно аварии с участием пьяных водителей с тяжелыми последствиями и разговор такой как с тобой мне тоже знаком, выгораживанием пьяного водителя еще и злостного нарушителя. С тобой дискусия окончена, так как не имею желания обговаривать не людское еще и без справедливости. Ребятам желаю быстрее стать на ноги и наказать виновника по закону и справедливости.

    Наталія reply Николай

    По- моему 'злостный ' нарушитель - это неоднократное постоянные нарушения..

    Везёт тебе 'взади' ездить за законопослушными..

    Наталія reply Николай

    Закончилась " позиция мышления"...

    Наталія reply Николай

    Ага

    Николай reply Наталія

    У меня с мышлением все в порядке. Тем более с провокаторами. Не обманывайте сами себя.

    Наталія reply Николай

    Во сказал!  Как янык..

    Николай reply Наталія

    IQ зашкаливает у тебя. Лежь и провокации. Удачи в Вашем не легком смысле жизни

    Наталія reply Николай

    Я - провокатор? Ты смотри какой..2 вопроса и уже провокатор.. Ух ты!

    Николай reply Николай

    Напомню, ты начала разговор о том что водитель Мазды был трезвым, а сейчас очень уж больно переключилась на другое. Быстро меняешь позицию мышления. Как и жизнь людей судя по всему.

    Наталія reply Николай

    Он не пьет. Поэтому не мог быть пьян. Эту позицию не меняю.

    На что переключилась?  На какие жизни людей? Пишите внятнее, не могу понять что и когда я меняю.

    Аня Іванова reply Наталія

    Тойсть то що виявили 0,78 проміле це брехня?поліция підкуплена разом з свідками?)

    Наталія reply Аня Іванова

    Мені звідки знати хто підкуплений? Знаю, що людина не п'є. Ніколи.

    Аня Іванова reply Наталія

    Ладно будем говорити фактами... то що занесено в протокол , повторюся поліція виявила в крові алкоголь (більше норми в 4 рази) і це зафіксували і як я розумію були свідки

    Значить ви погано знаєте ту людину або в неї є якісь є секрети від вас або він захотів випити в той день і думав що все обійдеться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up