На Пілотській зупинили водія з “липовими” документами. Чоловік все заперечує

На Пілотській зупинили водія з “липовими” документами. Чоловік все заперечує
Фото УПП в Хмельницькій області
  • За кермом “ЗАЗ” був 56-річний водій. 
  • Він каже, що з документами все в порядку.

У поліції повідомили, що на вулиці Пілотській зупинили легковик “ЗАЗ” за порушення правил дорожнього руху. За кермом був 56-річний водій. Під час перевірки документів за інформаційно-пошуковими базами Національної поліції патрульні з’ясували, що посвідчення водія містить ознаки підробки.

На місце події патрульні одразу викликали слідчих. Вони мають встановити всі обставини по справі.

Новину від поліції ми опублікували о 15:54. Вже о 16:30 в редакцію зателефонував чоловік, який представився Володимиром. Він розповів, що у нього все в порядку з документами й вже за кілька днів це підтвердить експертиза.

Відео дня

- Я отримав це посвідчення водія ще у 2012 році в нашому МРЕВ (СЦ УМВС із 2016р., прим. авт.). Тобто, вони в мене вже понад 10 років, - каже Володимир. - Така машина, як в мене, єдина. Її добре знають в Хмельницькому. І мені дивно, що мене в такому звинувачують.

Хмельничанин каже. що документи забрали на експертизу. Він впевнений, що вона покаже, що із ними все в порядку. Припускає, що це могло трапитися через якусь помилку, яку міг вчинити працівник МРЕВ при оформленні.

Ймовірно, трапився інший збій. Адже із цими документами Володимир їздив по всій Україні та за кордоном. Пообіцяв, що тільки отримає висновок експертів, повідомить нас й ми про це вас проінформуємо. Стежте за оновленнями на vsim.ua

Нагадаємо, на вулиці Грушевського трапилось пограбування. Хмельничанин побив пересічного мешканця, забрав його рюкзак і втік. Читайте деталі за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Малий

    Це ж електрокар

keyboard_arrow_up