На швидкості вилетів на зустрічку: у Чемеровецькому районі в ДТП травмувалось п'ятеро людей

На швидкості вилетів на зустрічку: у Чемеровецькому районі в ДТП травмувалось п'ятеро людей
  • "KIA" на швидкості виїхав на зустрічну смугу і врізався у дві автівки.
  • У ДТП в Чемеровецькому районі постраждало п'ятеро людей. Серед них 6-річна дитина. 
  • Свідки події кажуть, в аварії фігурує заввіділенням реанімації районної лікарні, який кермував напідпитку. 

Потрійна ДТП сталась вчора, 12 серпня, близько 21:00 у селі Свіршківці Чемеровецького району. За передніми даними, 53-річний водій автомобіля «Кіа Сееd» на великій швидкості виїхав на зустрічку і зіткнувся з автомобілями «ВАЗ 2104» та «Daewoo Lanos». Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області. 

Травмувалось п'ятеро людей

Травми різного ступеня важкості отримали водій «Кіа Сееd» та його 30-річний пасажир, 38-річний водій «ВАЗа» і його шестирічний пасажир, а також 33-річний водій «Daewoo». Усі потерпілих забрали до Чемеровецької райлікарні. Стан здоров‘я дитини задовільний, а от водії «Кіа Сееd» та «Daewoo Lanos» мають політравми і перебувають у важкому стані.

Відео дня

Автомобілі всіх учасників ДТП забрали на штрафмайданчик. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Винуватцю аварії загрожує обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водій був п'яний?

Свідки події розповіли журналістам vsim.ua, що за кермом "KIA Ceed" знаходився завідуючий реанімаційним відділенням Чемеровецької райлікарні. За їхніми словами, чоловік був за кермом напідпитку. Його повезли здавати кров у лікарню. Однак свідки кажуть, кров водія можуть замінити, аби "зам'яти" справу про п'яне водіння. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Стафіюк Андрій

    Цікаво які свідки? Якщо їх тільки 2 і є відео, але всі намагаються «зам‘яти» справу!!!!
  • alex

    Водія КИА вже відмазують, написали що він у важкому стані, насправді йому нічого не має, подушки безпеки його спасли. Тесть його при владі, так що допоможе йому, не перша аварія вже в нього. Країна в нас така, як би люди не хотіли але влада та сама, і все вирішується через кума, свата, брата. Люди постраждали, але покарання ніхто не понесе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up