На Старокостянтинівському шосе сталася потрійна ДТП

На Старокостянтинівському шосе сталася потрійна ДТП
Фото dtp_khm
  • Аварія за участі трьох автомобілів сталася сьогодні, 4 січня. 
  • Один з водіїв перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Потрійна ДТП сталася сьогодні, 4 січня. Mercedes-Benz, ЗАЗ і Volkswagen зіткнулися на Старокостянтинівському шосе близько 13 години. Усіх трьох водіїв було доставлено до Хмельницької обласної психіатричної лікарні для проведення огляду на стан сп’яніння. Про це повідомила інспектор роти №4 управління патрульної поліції в Хмельницькій області Роксолана Середюк.

Згідно висновку лікаря, у нетверезому стані перебував водій Mercedes-Benz. На нього.патрульні склали протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Наразі справою займаються слідчі.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Відео дня

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Тетяна Дідич

    Не штрафувати треба а садити і на довго
  • Sati Mikaelyan

    Взагалі тут потрібно встановити камеру!!! Саме більше водії нажаль проїжають на червоне тут!!! І щоб поліція слідкувала за порядком, а як? Це вже їх проблеми!!! Бувають дні, коли вони є, пару хвилин і досвідос!!!  Були би камери, то, можна було би слідкувати дистанційно.
  • Александр Соболев

    А що, на наявність алкогольного сп’яніння у нас вже возять в обласну психиатричну лікарню, тобто в Скаржинці?
    Чи це «чергова» помилка в писанині?

    Андрей Иванов reply Александр Соболев

    Александр Соболев вже рік як туди возять
  • Ksenya Sosnovskaya

    А что делать водителю,на которого наехал пьяный велосепидист,а через три дня новые анализы показали,что он трезвый?

    Ksenya Sosnovskaya reply Ksenya Sosnovskaya

    Иннокентий,тут связь не в ситуации,а в систематизации ......увы

    Иннокентий Иволгин reply Ksenya Sosnovskaya

    Ksenya Sosnovskaya , а где связь с данной ситуацией????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up