На Свободи «Audi» збило 10-річну дитину (ВІДЕО)

На Свободи «Audi» збило 10-річну дитину (ВІДЕО)
  • Хлопчик ішов через пішохідний перехід і його вдарив легковик.
  • Водій поїхав з місця ДТП. Йому можуть виписати штраф.

Хлопець 10-ти років переходив вулицю Свободи неподалік із перехрестям з Прибузькою. Йшов через пішохідний. Водій «Audi» повертав ліворуч і не помітив дитину. Хлопець вдарився в бік автомобіля. Аварія трапилася у вівторок, 5 грудня, о 18:50. 

- Водій вийшов і запитав, чи з хлопцем все добре, чи нічого в нього не болить і запропонував викликати швидку. Дитина сказала, що все добре. Водій поїхав. Через декілька хвилин в хлопця заболіла нога і перехожі викликали «швидку». Йому надали допомогу без госпіталізації. Водія знайшли, - повідомила vsim.ua речник Хмельницького відділу поліції Світлана Свідерська.

Відео дня

Згідно даних поліції, по даному факту внесені дані за частиною 1 статті 286 ККУ. Вона передбачає одне з наступних покарань:

  • Штраф до 1700 гривень
  • Виправні роботи на строк до 2 років
  • Арешт до 6 місяців
  • Обмеження волі на строк до 3 років з можливим позбавленням водійських прав

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Алексей Ковтун

    Потрібно також притягнути до відповідальності водія білого кроссовера яки зупинився на пішохідному, що суворо заборонено ПДР, адже він закрив оглядовість як пішоходам так і водіям.....На місці поліції я б так і зробив....
  • Руслан Тимченко

    Якби малий йшов по переходу а не біг у водія був би час помітити пішохода, я не бачу тут вини тільки водія. А поліції раджу уважно подивитися відео із пригоди. Я подивився б якби будь-який поліцейський встиг відреагувати.
  • Виталий Кузьмяк

    Ситуация патовая....

    Sasha Emelchuk reply Виталий Кузьмяк

    Ничего подобного ! Водитель должен убедиться , что из-за джипа никто не выйдет , и тогда продолжать движение .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up