На вихідних трапилось 4 аварії. Травмувались четверо людей

На вихідних трапилось 4 аварії. Травмувались четверо людей
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • ДТП трапились у Базалії, в Старій Синяві, в Летичеві та на трасі в Гвардійській громаді. 

Упродовж минулих вихідних на території Хмельницького району сталося одразу чотири ДТП. В кожній з них не обійшлося без постраждалих. Подробиці розповіли в поліції. 

В Базалії

Перша ДТП сталася в селищі Базалія Теофіпольської тергромади. У суботу, 14 жовтня, близько 12.30 не розминулися мопед «Дельта» та легковик «Toyota Camry». 

Це трапилось на шляху сполученням «Кам’янець-Подільський – Білогір’я». За кермом «Дельти» був 23-річний місцевий житель. Автомобілем керував 21-річний житель села Новоставці. 

Відео дня

Внаслідок ДТП водій мопеда отримав травми. Його госпіталізували до Теофіпольської багатопрофільної лікарні.

В Старій Синяві

Наступного дня, 15 жовтня, сталася ДТП в селищі Стара Синява. Близько 09:30 по вулиці Ватутіна зіткнулися вантажівка «ЗІЛ» та автомобіль «Daewoo Lanos». 

Вантажівкою керував 72-річний житель села Заставці. За кермом легковика перебував 41-річний житель села Красносілка. В результаті аварії 73-річна пасажирка легковика отримала травми.

В Летичеві

Інша ДТП сталася в селищі Летичів. Близько 09:30 години автомобіль «Dacia Logan», рухаючись по вулиці Героїв Крут, збив пенсіонерку. 73-річна жінка їхала на велосипеді в попутному напрямку.

За кермом легковика був 48-річний водій. В аварії постраждала велосипедистка. Жінку з травмами госпіталізували до хірургічного відділення Летичівської багатопрофільної лікарні.

В Гвардійській громаді

Того ж дня сталася ще одна автопригода. Близько 17:30 години на автодорозі сполученням «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» неподалік села Чабани Гвардійської тергромади легковик з’їхав у кювет. 

Автомобілем «Mercedes-Benz» керував 28-річний хмельничанин. У результаті аварії травмувалась 44-річна пасажирка. Її госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні.

За усіма фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up