У Хмельницькому змінили автобусний маршрут №3 (КАРТА)

У Хмельницькому змінили автобусний маршрут №3 (КАРТА)
  • Раніше автобус сполучав Озерну, Центр і Дубове.
  • Тепер він буде курсувати у мікрорайон Ракове.

Маршрут №3 у Хмельницькому є відносно новим. Його запустили у 2019 році. Спочатку він курсував від Озерної до філармонії. Згодом маршрут продовжили до мікрорайону Дубове. Зробили це у 2022 році. Нові зміни для "трійки" прийняли на засіданні виконкому Хмельницької міськради у четвер, 12 жовтня.

На новому маршруті мають працювати середньо та великогабаритні автобуси. Вони курсуватимуть пустили вулицею Пілотською в Ракове до кладовища, а потім назад. По вулицях це виглядатиме так:

  • Відео дня
    /li>

Також переглядайте поточний та запропонований маршрути на карті. Свої думки про все це пишіть у коментарях. Темнішим кольором показані ділянки, де обидва варіанти маршрутів накладаються, світлішим — ділянка, де пролягає тільки запропонований варіант маршруту. Переглянути варіанти окремо можна, скориставшись перемикачем (кнопка ліворуч у вигляді шарів, далі значок ока).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Александр Левицкий

    Дурня повна, великий автобус а буде возити два чоловіки. В нас в місті враження що ті хто впроваджують маршрути не дружать з головою. Буде два рейса зранку і три з обіда, оце досягнення. 26маршрутів троллейбуса, половина з яких непотрібна. Зробіть 10 но з умом. Приклад:1маршрут -один троллейбус раз в час. Два рейса зранку, три вечері.??????

    IGOR reply Александр Левицкий

    Транспортная сеть в целом нуждается в полной перезагрузке. Есть много мест, где сообщение реально проблемное и в то же время огромное количество дублирующих друг друга маршрутов.
  • Читач40

    Це добре що обласну лікарню  зїднали з Районом Раково, ще би дали маршрут на район Гречани. І в центре доїхати від лікарні обласної не має чим. Дуже погано сполучення з обласною лікарнею. Будь ласка треба ще добавити маршрутів.
  • Yana

    Для озерної крутий маршрут, їде в центр без затримок на Проспекті і нормального габариту, не вонючі вантажівки, які ще називають маршрутки, сподіваюся побачу час коли останній спрінтер піде з вулиць)
  • Галина Дністрянська

    Було б дуже добре,якби підвозили до кладовища.Далековато іти від зупинки.

keyboard_arrow_up