На вулиці Шевченка «Nissan» збив 12-річного хлопчика

На вулиці Шевченка «Nissan» збив 12-річного хлопчика
Фото прес-служби УПП у Хмельницькій області
  • Дитина переїджала дорогу на велосипеді.
  • Її доставили до лікарні.

Біля автостанції №2 легковик наїхав на хлопчика. 46-річний чоловік їхав вулицею Шевченка на автомобілі «Nissan». На нерегульованому пішохідному переході він збив 12-річного хлопчика. Той їхав по переходу на велосипеді. В результаті ДТП дитина отримала травми. Її доставили до лікарні. Справою займаються слідчі ГУ НП у Хмельницькій області. Про це повідомила речник управління патрульної поліції у Хмельницькій області Людмила Чернилевська.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • qwo

    Тут безумовно водій мав попередити цю ситуацію. Але вина в наслідкові цих дій лежить на батьках дитини. Вони кожно дня повинні повторяти дитині правила переходу дороги. І на власному прикладі це демонструвати. Це може запобігти багатьом неприємним і непотрібним нікому ситуаціям на дорогах.
  • Ирина Ковалева

    Я бачила цю аварію..він переїжджав на велосипеді а поряд йшла його мати з молодшим сином в калясці!водій сам зізнався що в той момент відволікся і не помітив їх! І якби дитина вела велосипед наслідки були б меншими...
  • Александра Мальцева

    Но на пешеходном переходе, они обязаны притормозить и пропустить, а не морду кирпичем, я еду, мне плевать, стойте, ждите!

    Александра Мальцева reply Александра Мальцева

    Татьяна Леоненко , вот тут согласна, оба! Нет сейчас взаимоуважения, увы

    Татьяна Леоненко reply Александра Мальцева

    Александра Мальцева вы знаете, тоже самое могу сказать про пешеходов, просто Ужас!! Мама с мальниким ребенком на свой крассный пару дней назад вылетела на дорогу. Пешеход в наушниках, и с телефоном никогда даже не смотрит в сторону двигающейся машины, и список можно продолжать. Всегда виноваты оба!!!

    Александра Мальцева reply Александра Мальцева

    И вообще, тут на этом же месте, не раз была свидетелем того, что дети хотят перейти, стоят минут 5 , никто не пропускает, один начал переходить, так как, машина была не близко, пришлось притормозить, а сзади его же обгонят и едут детям по ногам, либо одни пропускают, а с другой стороны нет, и стоишь, на пешеходе с ребенком посередине  и не знаешь, что делать!

    Александра Мальцева reply Александра Мальцева

    А в общем водители сейчас просто ужас

    Александра Мальцева reply Александра Мальцева

    Aleksey MrD , за это я не сказала! Тут он не прав!

    Aleksey Mrd reply Александра Мальцева

    Александра Мальцева правила почитайте, найдете много интересного, переход нужно переходить а не переезжать на велосипеде
  • Vanessa Mirvan

    Їхав по пішоходному переходу.... Безвідповідальність батьків вражає не менше, ніж необачність водіїв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up